COMPACT LIVING - 29 KVM

HAY MAGS

 photo Skaeligrmbillede2013-06-25kl201802_zps002dc268.png

Tie-dye pude / Gul pude / Sort pude / Sort/hvid pude / Lammeskind / Plaid / Sofa

Jeg har alt alt alt for længe drømt om modulsofaen: HAY Mags! Og hvis ikke jeg var fattig studerende, så havde jeg købt den for længe siden. Synes godt nok lige 22-23.000 kr. er ret meget at bruge på en sofa, når man er studerende, selvom jeg selvfølgelig har en bedre halvdel at splitte med. Han er bare ikke lige helt med på ideen om at udskifte vores sofa, selvom vores nuværende faktisk er gået i stykker og jeg er maaaaax træt af den. Nogle gode ideer til, hvordan jeg kan overtale ham? :-D
Anyways.. det smarte ved HAY Mags er jo, at det er en modulsofa, så det er faktisk muligt, at få den op af vores alt for smalle opgang. Derudover kan man sammensætte den, som man ønsker, så man kan jo også sagtens få en mindre end ovenstående. Men jeg synes nu, at den her, har den perfekte størrelse. Den perfekte farve. Den perfekte form. Og ved at style sofaen med nogle lækre puder og tæpper som på billedet, så er jeg altså ved at have fået noget meget nær min sofadrøm! Må dog konkludere, at hvis jeg på et tidspunkt vælger at investere i den sofa, så har jeg sgu nok ikke råd til de puder og tæpper! Haha :-D

Tatiana.

Photobucket

8 COMMENTS

 • Trine

  Illum i Århus har kundeaften(No 1 kunde) hvert år i November, hvor man kan sparre 20% på alt! Også hvis det skal bestilles hjem, man skal bare betale på den aften. Måske er det også sådan i kbh? Ellers giver det 10% at være no 1.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh, se det var jo en god ide, hvis man kan få det kombineret med den lækre sofa :-D Mange tak for tippet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg har også en kæreste som ikke er med på ideen om at udskifte vores udslidte grimme ikeasofa, så hvis du finder på en måde at overtale på, så sig endelig til. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oda

  Jeg er så enig med deg! Mags er en sofadrøm :) Jeg er så heldig å ha en i steelcut trio, og det var dobbelt “loveseat” som avgjorde saken her ;) Samtidig vil jeg si at jeg elsker bloggen deres! Alltid god inspirasjon. Keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor er du heldig! Jeg vil også ha’ :-D hihi!

   Tusind tak. Det er vi så glade for at høre! Håber vi kan blive ved med at inspirere dig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karl Linninger

  I very much like above images of Mags sofa of Hay Can anyone tell me, whether the image I link to is identical with the one shown on this page ? I have some difficulties telling the different modules of the Mags sofa apart.
  Thank for your help, folks and sorry that I write in English : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   English is fine, so don’t be sorry! ;-)
   It’s the same model, but another material or fabric. The one you’ve found is a bit more soft than the one in our collage. However, the one you’ve found is a newer model as far as I know, so it’s not perfectly identical, but almost. It’s a pretty sofa either way :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

COMPACT LIVING - 29 KVM