SHOES SPEAK LOUDER

A SMALL URBAN APARTMENT

 photo 987469_cache_medium2_zps321508b0.png photo 987461_cache_medium2_zps38914e32.png photo 987462_cache_medium2_zps2e9105cb.png photo 1004674_cache_medium2_zpsd3b82f85.png

Foto: Erik Olsson Source: my scandinavian home via A September feeling

I er flere der efterspørger inspiration til indretning af små lejligheder, og gerne små som i meget små, og det forstår vi godt, men det er desværre ret svært at finde billeder af :-( Heldigvis fandt jeg dog alligevel denne ét-værelses lejlighed (håber den er lille nok), som jeg synes er indrettet super godt. Der er plads til seng, hvor man typisk kan have opbevaring nedenunder. Man kan evt. placere sengen på et højere sengestel, for at få mere plads under sengen til opbevaring. Sengen fungerer i dette tilfælde også som “sofa”, hvilket i mine øjne også fint kan gå an, hvis bare man redder sengen med et fint sengetæppe, og evt. smækker nogle store lækre puder op ad væggen :-) Umiddelbart er der intet sofabord til syne, men har tænkt på, om den lille metalskammel bruges til det – i så fald ret smart :-) Der er blevet plads til læsekrog, hvilket jeg synes er en super god prioritering, og det skaber bare noget hygge :-) I hjørnet af stuen ses det meget ombloggede Componibili-møbel fra Kartell, som er super rummelig og praktisk til småtingsopbevaring, med sine skydelåger. I køkkenet er skabspladsen meget sparsom, hvilket er løst ved at hænge tre hylder oven over hinanden. Synes desuden at det er super fint når tallerkner, olier, krydderier og redskaber er synlige, da det tilføjer rummet hygge og personlighed. Grydeskab er der heller ikke behov for, da potter og pander i stedet dekorerer på væggen. Spisepladsen i køkkenet er bestående af et klapbord, hvilket er smart da det jo naturligvis skaber mere luft, men det er også smart hvis man f.eks. vil bruge pladsen til at tørre tøj. Stolene i en lille lejlighed, behøver ikke nødvendigvis at være klapstole, men man kan måske sørge for at købe nogle stole der kan stables, så man på den måde også hurtigt kan frigøre noget plads. Tøjskab/garderobe går jeg ud fra er placeret i gangen, men ved det ikke med sikkerhed. En god idé til små lejligheder er at holde det lyst, for at rummet virker større (vægge, gulve, møbler). Man kan evt. også installere flere spejle rundt omkring i lejligheden, for at få lejligheden til at virke større :-) Håber I kunne bruge det til noget, og kom endelig med inputs, hvis I har andre gode pladsbesparende idéer ;-)

Camilla Marie

Photobucket

14 COMMENTS

 • Mette Skøtt

  TAK – den er super fin og især de gulve gør den mere luftig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åårh, hvor er du bare fin sødeste E! Mange tak for de søde ord. Er glad for du kan bruge det. <3

  xx Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • UPS! Bare glem min kommentar. Forvirring. Haha.. Troede jeg var på en anden blog. Anyway – FEDT indlæg!! Thumbs up. Fedt med inspiration til de små lejligheder.

  xx C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig hyggelig lejlighed!
  Lige præcis sådan et sted jeg gerne vil bo… Elsker det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Kopp

  Er da helt forelsket i den lille lejlighed. Bor selv på 44 m2, så det er virkelig god inspiration – tusind tak for det!

  Er der nogen af jer, der ved, hvor man evt. kan finde en lampe, der ligner dén, der står på gulvet ved siden af den fine stol? For sådan en lampe må jeg ha´mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt du kan bruge det :-) Lampen har jeg ikke set før desværre, men den er da vildt lækker! Skal nok sige hvis jeg falder over den ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • really nice space, great !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • piakc

  Nå jeg er ny læser her på bloggen – men hvor er det bare en FIN lejlighed, jeg får helt lyst til, at flytte tilbage til mit gamle kollegie værelse og pladsen også var meget .. sparsom :)!
  ville bare lige tilføje, at hvis man er til den slags, så var IKEAs blad/webside/app en rigtig god inspiration til mig, da jeg boede i en etværelses lejlighed. De har mange gode bud på at spare plads, selvfølgelig for at få flest mulige ting med på billederne ..
  – Pia kc-

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det har jeg også altid beundret IKEA for. De får det til at se så let ud at bo på få m2! Tak for input :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej

  Jeg er nysgerrig for at høre om nogen ved hvor den hvide vasketøjskurv/skab med tre skuffer på foto 2 er fra? :)

  Jeg håber nogen kan svare på det!

  Tak på forhånd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Skabet hedder Componibili og er fra Kartell :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • gabriella

  Super fin lejlighed. Hvor er dit lille træ bord på væggen fra?? ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det er desværre ikke en af vores og ved ikke hvor det lille træbord er fra :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SHOES SPEAK LOUDER