SIMPLE, BUT SIGNIFICANT

INDUSTRIELLE PENDLER

 photo Skaeligrmbillede2013-04-24kl54825PM_zps156f6794.png
Så blev det tid til et nyt “real deal vs. budget”-indlæg og i denne omgang, er det med to flotte flotte industrielle pendler. Real deal er den populære “unfold pendel” fra Muuto. Den koster DKK 899 – hvilket jeg faktisk ikke synes er sååå gal en pris – og så har den også lige en ekstra detalje; det bløde silikonegummi, som lampen er lavet af, gør, at lampen kan foldes sammen. Fed detalje, men man ville måske ikke rigtig bruge det.. hvad siger I? På den anden side har vi den lækre pendel fra IKEA til kun DKK 149. Den har godt nok ikke lige “gummi-detaljen”, men jeg synes måske, at den er lidt mere autentisk i sit udtryk. Så to pendler der egentlig minder meget om hinanden, men så alligevel er ret forskellige. Har I en favorit? :-)

Tatiana.

Photobucket

2 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SIMPLE, BUT SIGNIFICANT