HANNA'S ROOM

EMMA SILKE’S ROOM

 photo Emmasilke5_zps9101b95e.jpg photo emmasilke1_zps5ab10eb9.jpg photo Emmasilke4_zps8362ac4b.jpg photo Emmasilke8_zps123212dc.jpg photo Emmasilke7_zps3da43546.jpg photo Emmasilke6_zpsc08db225.jpg photo Emmasilke3_zps96a30211.jpg photo Emmasilke10_zpsf2e909ae.jpg photo emmsilke2_zps644dd15a.jpg photo Emmasilke9_zps06cecb04.jpg

Der er flere af jer, der efterspurgt lidt mere inspiration til teenageværelset og i den forbindelse vil vi bare sige, at vi synes det er super fedt, at vi har læsere der finder bloggen inspirerende, på trods af at I  bor hjemme, og derfor ikke lige har muligheden for at indrette køkken, badeværelse osv. endnu :-)  Det første værelse jeg vil “invitere” jer med indenfor i, tilhører bloggeren Emma Silke. Emmas blog handler primært om mode, men ud fra ovenstående billeder er det tydeligt at se, at Emma også går meget op i æstetik og indretning. Emma beskriver selv stilen på sit værelse således:

“Som I nok kan gætte ud fra billederne, så er jeg helt forelsket i det minimalistiske og industrialistiske look. Holdt i sort/hvid selvfølgelig og tilsat enkelte grafiske træk i form af den store plakat og Eames stolens stel. Selve værelset (og resten af lejligheden for den sags skyld) er meget lys, med højt til loftet, store vinduer og smukke detaljer ? såsom dobbeltdøren ind til mit værelse. Detaljer som jeg selv er vildt begejstret for! Alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds med mit værelse.”

Vi siger tak til Emma for at vi måtte kigge indenfor! Hvis I (ligesom os) er blevet inspirerede og har lyst til at se mere fra Emma, kan I finde hendes blog på Emmasilke.dk.

Mette.

Photobucket

11 COMMENTS

  • Super fint indlæg! Er vild med Emmas stil :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Kock

    Årh tak for det! :)
    Jeg er selv teenager og jeg finder rigtig meget inspiration fra jeres blog! Skal nemlig snart til at indrette mit værelse, som lige nu er ved at blive malet færdigt. Derfor elsker jeg at, som sagt, finde inspiration på jeres blog! :)
    Mvh hilsen Freja.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Freja.
      Ih, hvor er det dejligt at høre, vi håber at vi fortsat kan inspirere dig så. Held og lykke med værelses-projektet, vi er glade for at du følger med herinde! :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Freja Kock

      Mange tak! :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Rubus

    Jeg synes jeres blog er til stor inspiration og jeg er glad for endelig at kunne se et enkel værelse, men det er virkelig stort og jeg ville blive rigtig glad hvis i kunne finde et mindre værelse og gerne aflangt da man altid ser mere firkantede rum og jeg har virkelig problmer med at indrette mit værelse.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Sofie. Dejligt at høre :-) Vi vil meget gerne prøve at opfylde dine ønsker, det kræver bare lige at vi finder et værelse der matcher dem .. Men vi skal selvfølgelig gøre vores bedste! Tak fordi du læser med :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • johanne

    Tak for inlægget manglede lige lidt inspiration til mit værelse og det hjalp en del:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natashia

    Hej Emma
    Super fint værelse…

    Kan du oplyse hvor dit skrivebord er fra ?
    tak

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

    Hvor har du købt dit skrivebord? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HANNA'S ROOM