MÅNEDENS PLUS BLOG

DESIGN YOUR OWN PILLOWCASES

 photo PILLOWS_zpse0b66d22.png

Custom Dropshipping

Jeg er simpelthen nød til at dele denne fantastiske side med jer! Det er en side hvor man, som overskriften antyder, kan designe sit eget pudehylster – der er et hav af fede grafiske symboler, som man kan bruge, og hvis man vil gøre sin pude endnu mere personlig kan man også uploade sit eget billede og putte på. SÅ SMART! Ovenstående er puder er nogle jeg selv har designet på siden, for at illustrere nogle eksempler på hvilke designs man evt. kunne bikse sammen. Det bedste er at det kun koster 10.16$ pr. pudebetræk (DKK 58)! :-)

Hvis I har fået lyst til at designe jeres egne puder, kan I gøre det lige HER.

Camilla Marie

Photobucket

12 COMMENTS

 • Ej en fed side (tidssluger) og rigtig lækre designs du har fået lavet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo tak hehe. Ja du har ret det er en rigtig tidssluger, og så er det vildt sjovt – nok fordi det er så utroligt nemt :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Marie

  Elsker især pude nr. 2! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NICE! Det må prøves … :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CT

  Øv puderne bliver jo sendt fra Hong Kong – Dvs at man kun liiiiige kan købe 1 for ikke at risikere told :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det har jeg ikke lige været opmærksom på, men så kan man vel bare bestille dem hver for sig? :-) Nu ved jeg ikke om jeg bare har været heldig, men min erfaring siger mig at det mere er “undtagelsen” end “reglen” at man skal betale told for varer over 80 dkk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Denise

   Arh det passer ikke. Lige netop Hong Kong tjekker de MEGET tit varerne fra.

   MEN – det er stadig billigt. Super smart også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nå så meget har jeg ikke lige sat mig ind i det, men kan i hvertfald sige at jeg ALDRIG har betalt told, så jeg må have været meget heldig :-) 7-9-13 hihi.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser super fedt ud :) Bare ærgerligt, hvis der kommer told på. Medmindre prisen er inkl porto, for så kan de jo bestilles for sig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Altså det er selvfølgelig lidt ærgerligt, hvis man skal betale told ja, men 150kr for et custommade pudebetræk, synes jeg altså heller ikke er galt, men som CT skriver, så kan man godt bestille 1. Stks uden at skulle betale told, og det må jo være inkl. Fragt, da grænsen jo ligger på 80 kr. :-) Kommer lige til at tænke på om fragten ikke godt må være udover toldgrænsen på 80kr altså hvis nu en ting koster 75kr og fragten koster 20kr – nogen der ved det?

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MÅNEDENS PLUS BLOG