DIY: CUBES

Jeg er regelmæssigt inde og lure på Søstrene Grene’s facebookgruppe og blog, da de for det første har nogle rigtig fine ting til billige penge, men også fordi de ofte poster billeder af egne eller andres DIY projekter. Igår faldt jeg over dette DIY-projekt, lavet af Ane som har denne hyggelige blog. Det er godt nok lidt af et pille-arbejde, men jeg er selv helt vild med det, så håber også det falder i jeres smag! :-)

 photo Skaeligrmbillede2013-02-19kl210943_zps6628fea3.png

Til dette skønne projekt, har Ane brugt disse materialer: Søstrenes scrap-ark, murer-snøre fra Stark og en enkelt træperle (også fra Søstrene Grene). Derudover er der selvfølgelig brugt saks, lineal, passer, lim og nål. Lige meget hvilke former for cubes man ønsker at lave, så skal man have aftegnet formerne. Anbefaling: lav egne skabeloner af de forskellige dele. Disse former skal klippes således, at der er flapper på en eller flere af siderne, da de skal bruges til at lime de forskellige dele sammen med. Inden man lukker cuben helt af, skal snoren til cuben lige have en lille knude i den ene ende. Denne ende skal placeres inde i cuben.

Man kan jo helt selv bestemme hvilke former de skal have, men til Ane’s projekt skal man bruge:

  • Til den diamantformede: 4 firkanter og 8 trekanter
  • Til den pyramideformede: 4 trekanter
  • Den store: 12 femkanter

Læs mere, stil spørgsmål eller andet på hendes blogindlæg her! Det er ikke kun et sjovt DIY-projekt, men hvis man får det lavet, er det altså også et godt (og meget billigere) alternativ til denne populære og lækre mobile fra Artecnica via designdelicatessen.

Tatiana.

Photobucket

5 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

UNDRESS THAT LAMPSHADE