GET THE LOOK

TIP: BILLIGT DYREPRINT

 photo Netto_zps5a8dd744.jpg
Source: Netto

Da jeg sad og lurede weekendens reklamestak igennem, faldt jeg over dette tilbud i NETTO, som jeg tænkte, at jeg hellere lige måtte dele med jer ;-) Super fint sengetøj, pudebetræk og viskestykker med dyreprint til meget billige penge. Man kan nok godt fornemme, at de har ladet sig inspirere lidt (meget) af By Nord og deres lækre kollektion med dyreprint, som Tatiana tidligere har vist lidt af her. Selvom NETTO’s kvalitet nok ikke er helt den samme, så synes jeg, at det er et meget fint alternativ, hvis man ikke har lige har 400 kroner til sengetøj :-) Dog kan tilbudet kun købes i de butikker, der forhandler “spotvarer” og gælder indtil til d. 2. februar.

Mette.

Photobucket

8 COMMENTS

 • Uh, jeg overvejer helt at tage på viskestykkejagt. Sengetøjet fra By Nord var jeg faktisk så heldig at ‘få med’, da jeg flyttede sammen med min kæreste – han havde det med hjemmefra, så tak til sød og stilfuld svigermor (; ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det skal du da næsten gøre, de er jo super fine – og måske de også vil gøre det lidt sjovere at tage “tørre-af-tjansen” ;-) Hvor lækkert, det lyder bestemt ikke dårligt med sådan en svigermor!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh hvor er det fint! Elsker det med hjorten. Tak for tippet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Florette

  Hvis man har lidt syerfaringer, så kan man i Stof og Stil købe stof der er printet med by nord lignende motiver. De er vist 60×60 eller lignende så der er nok til at lave en pude. De koster vist omkring 50 kr men jeg ville tro at kvaliteten af printet er bedre end den i Netto hvor man får en pude med for kun 70 kr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror jeg skal forbi netto i dag. Så det selv i reklamerne i weekenden. Tror også viskestykkerne kunne blive til fine puder for at spare lidt penge. Det kunne blive en fin DIY! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK