#INS(TA)PIRATION

NEWS FROM: H&M HOME

Photobucket

1234567

Generelt er jeg en ret stor fan af H&M, og min begejstring for deres Home serie er ikke mindre. Pæne ting til billige penge, det er da et koncept, der er til at forstå! Forleden var jeg lige inde for at lure lidt på deres nyheder, og her har jeg samlet mine favoritter. Jeg er især vild med lysestagerne, synes det er så fint at de har en lille glad tekst på (og så har jeg åbenbart bare et eller andet for alt med bogstaver eller tal på?!) Plaiden måtte også meget gerne flytte hjem i min sofa. Synes bare det er lidt ærgerligt, at der kun ligger en fysisk H&M Home butik i København, da jeg bedst kan lide at se tingene rigtigt før jeg køber dem.. Det er altid lidt et sats for mig, hvis jeg handler via nettet.

Har I nogle favoritter? :-)

Mette.

Photobucket

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

#INS(TA)PIRATION