INSPIRATION TIL BORDDÆKNING

HELLO EAMES

image_1356865418320178_zps5d46bdd1

Sig hej til min nye ven Eames, som netop er flyttet ind i min stue. Er han ikke bare smuk? (trods det slørede Iphone-billede..) Jeg har drømt om ham længe, men havde egentlig droppet mine planer om at spare op til en af hans slags, da min kæreste mente, at det var den grimmeste gyngestol han havde set. Så jeg blev noget overrasket da jeg fik den i julegave af ham og mine søde svigerforælde, men også voldsomt GLAD! Der snød han mig :-) Jeg elsker den allerede, og man sidder faktisk virkelig godt i den – min kæreste har allerede indviet den som “gamer-stol”, haha.
Overvejer dog at købe et lammeskind af en slags til at smide i den, ikke fordi jeg synes det er specielt pænt, men for at beskytte den lidt ved festlige lejligheder. Kan bare ikke finde ud af om det skal være hvidt, sort eller gråt. Hvad synes I?

Mette.

Photobucket

16 COMMENTS

 • Ninna Kristiansen

  Haha :) Den er noget speciel!

  Godt nytår herfra
  http://ninnasverden.bloggersdelight.dk/
  Ta et smut forbi min blog hvis du har lyst

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er ret speciel ja, den ligner i hvert fald ikke en klassisk gyngestol, men tror det er dét jeg synes er så flot ved den ;-)
   Har kigget forbi, rigtig fin blog du har dig – og også godt nytår til dig :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg er selv den heldige ejer af Eames-stolen, og jeg elsker den! Jeg er selv ude i at skulle have et lammeskind/eller noget i den stil i den. Dog synes jeg det er at foretrække, at vælge et mørkere skind end stolens farve – ellers synes jeg den bliver for steril på en eller anden måde.
  Hvis man kunne finde et der var en kombination af sort, grå og lidt hvid, tror jeg det ville være perfekt. ;-)

  God jagt, hvis/når du finder skindet vil du/I så ikke lægge det op her på bloggen? I er en kæmpe inspiration på boligfronten. Har flere projekter jeg skal have lavet i min nye lejlighed. TAK til jer og godt nytår. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Christina. Sikke en dejlig kommentar – er glad for at vi kan inspirere dig :-)
   Har også tænkt at det hvide måske blev lidt for sterilt, men samtidig vil jeg også gerne have fokus på stolen og ikke på skindet, så synes den er lidt svær.. Tror du har ret i, at en kombination ville være det flotteste. Så faktisk et skind i den butik, hvor stolen er købt som var en blanding af grå/sort, som var virkelig flot, men det kostede næsten det halve af, hvad stolen har kostet, hvilket jeg synes var liiige i overkanten. Så jeg må lige lede efter nogle billigere alternativer. Men skal nok lægge billeder op, når jeg engang får køb mig et ;-) Og rigtigt godt nytår til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Total MEGA meget misundelse herfra!! – Jeg ønsker mig den SÅ meget!!1
  Har endda prøvet at bruge “børnebørns” kortet overfor min mor, og agt, at for at kunne få børn blev jeg NØDT til at have sådan en stol :D
  .. Men hun har heldigvis noget tid endnu til at give mig den ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, hvor sjovt :-D Er også sikker på, at den er helt perfekt til at vugge små børn til ro i. Håber dit ønske bliver opfyldt en dag, hvis ikke af din mor, så måske af en anden ;-) Godt nytår!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • simplicityisalwaysbetter

  Øv hvor er jeg misundelig! Den er såååå fed den stol! ELSKER DEN!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er også virkelig smuk – bliver glad hver gang jeg kigger på den! Du må have den på din ønskeliste, eller i gang med at spare op ;-) Godt nytår!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  I stedet for et lammeskind vil jeg foreslå en læder hynde. Sådan en pryder min Eames gyngestol og jeg elsker det! Du kan finde den på mosebo.com.
  Synes det er ret fint med et alternativ til skindet, som man ser alle andre steder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt, mange tak for tippet – det vil jeg lige gå ind og lure på :-) Men dækker sådan en hynde ikke kun sædet? Blev nemlig anbefalet af “møbelmanden” at købe noget, der også dækker ryggen af stolen, fordi bukser med knapper på baglommer og lignende kan ridse hele vejen op ad stoleryggen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kitty

  Hej, det er første gang, jeg kigger forbi din blok, men det bliver ikke sidste gange, den er fed :-)
  Kan du fortælle mig, hvorfra du har din lyskæde? Jeg har set den adskillige steder på nettet, men har ikke kunnet finde et mærke, så det ville være skønt, hvis du kunne hjælpe med det???
  Hilsen Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Nielsen

  Nu er det selvfølgelig længe siden at du har postet stolen her, og måske har du allerede fundet ud af, hvad der skal pryde netop din stol. Jeg er også selv så heldig, at have fået selvsamme stol i gave fra min kæreste. Både fordi vi begge syns den er ret fed, men også fordi vi skal have en baby og stolen er den perfekte ramme som ammestol :-) Jeg har valgt et sort lammeskind til min, fordi jeg godt kan lide kontrasten, og personligt mener jeg ikke det tager fokus fra selve stolen. Men er da nysgerrig på, hvad du endte med at vælge.
  Hilsen
  Line

  – I øvrigt tak for en fed og inspirerende blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Line, tak for de søde ord og din kommentar :-) Jeg endte med et “midlertidigt” meget billigt, hvidt lammeskind fra IKEA – har dog udset mig et fantastisk smukt et, der er mere over i nogle grålige toner, men av av de er dyre sådan nogle ad de virkelig flotte skind .. Så lige pt. nøjes jeg med det billige alternativ. Det lyder også super fint med kontrasten i det sorte, som du har valgt. Det kunne være jeg skulle overveje det, her imens jeg sparer op til et der er pænere ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ved godt at det er et gammelt indlæg, men jeg ville bare vide om stolen er helt hvid eller cremefarvet?
  Rigtig fed blog, enorm inspirerende! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

INSPIRATION TIL BORDDÆKNING