DIY: CHRISTMAS ORNAMENTS

BOARD YOUR MOOD

Der var engang, hvor jeg tænkte at moodboards eller bøger med samme princip, kun var noget for indretningsarkitekter og andre der brugte det professionelt, men der er meget at bruge sådan et moodboard til; invitationer, billeder, collager, kæder, osv. Det er en god måde at samle sine kreative ideer på samt organisere de ting, man ønsker fremme, lidt bedre. Et moodboard behøver ikke være en kedelig opslagstavle, men der er mange måder at gøre det mere inspirerende og nutidigt på. Herunder er der nogle eksempler på lidt af hvert:

Photobucket
Photobucket
Source: pinterest, trendenser, ikea, a merry mishap

Jeg er især vild med metalnettet, hvor man kan hænge sine ting med små klemmer, clips eller bøjler. Og så synes jeg, at ideen fra Ikea, som har brugt de her traditionelle (og billige) bordskånere er ret cool, og så giver det et grafisk udtryk på væggen. Desuden er kork jo ret populært pt., men hvis man nu er helt vild med princippet, men ikke bryder sig om farven, så kan man jo spraymale dem til lige den farve, man ønsker.

Tatiana.

Photobucket

3 COMMENTS

 • line

  Det har jeg faktisk aldrig hørt om før!
  Jeg var også ret vild med metal nettet hahahah

  kh Line
  houkjaerh.bloggersdelight.dk
  Følg med på bloglovin’

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er jeg vild med din blog !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak, dejligt du er vild med bloggen og velkommen til :-D Vil dog lige sige at jeg ikke kan tage hele æren, for HOMESiCK består nemlig af undertegnede, Camilla og Mette. ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DIY: CHRISTMAS ORNAMENTS