INDUSTRIAL FOCUS

BEDROOM INSPIRATION

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Source: Weheartit, Pinterest

Her får I lige lidt inspiration til soveværelset :-)
Er ret vild med alternative sengeborde som f.eks kufferter eller gamle trækasser, det ser bare så hamrende lækkert ud :-D Jeg ville ønske at jeg var sådan en type, der havde overskud til at rede sengen hver dag, glatte dynerne flot ud og putte pæne puder oven på, men det er jeg bare ikke, selvom jeg ofte prøver på at være det! Det sker desværre kun når jeg rydder sådan ordentligt op (og det gør jeg langtfra hver dag).

Kender I det??

Camilla Marie

4 COMMENTS

 • Cathrine

  Hej Camilla Marie :)

  Jeg er først stødt på din blog for en uges tid siden og hvor er jeg glad for jeg gjorde det! Super fed inspiration!! Og er også helt vild med de gamle kufferter og gamle trækasser i dette indlæg.. Hvor mon man kan finde sådan nogle henne? :)

  /Cat

  http://www.clicktostyle.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • homesick

   Hej Cat

   Tuuuusind tak for de rosende ord! Sådan nogle kommentarer der betyder bare alt :-D vil dog lige sige at jeg ikke kan tage hele æren, for HOMESiCK består nemlig af undertegnede, Tatiana og Mette ;-)
   Er glad for at du kan lide bloggen og indlægget her, og ja de der kasser og kufferter er bare “to die for”. Jeg har selv to gamle Carsberg-kasser jeg bruger som natborde (den ene fra min fars værksted, og den anden har jeg fundet på Vorbasse marked). Jeg tror du skal en tur på loppemarked, og helst dem i “provinsen”, for der vrimler det altid med sådan nogle ting – og til fornuftige priser :-)

   Camilla Marie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Ja, det fandt jeg lige ud af efter jeg havde skrevet kommentaren ;) men stor ros til jer alle så!

   Jeg må vist en tur på loppemarked ;) tak for svar!

   /Cat

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M.Vinter

  Virkelig nogle fede ideer – er især vild med den gamle kuffert som sengebord. Ja jeg kender alt for godt det med at rede sengen – har flere gange haft sengetæpper og puder, men de ender altid på gulvet et eller andet sted :D
  Hilsen Vinterfryd.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

INDUSTRIAL FOCUS