INVISIBLE BOOKSHELF

GET READY FOR MOVEMBER

“Hvert år i november beder Movember mænd over hele verden om at anlægge overskæg for at sætte fokus på og indsamle midler til kampen mod mænds sundhedsproblemer. De første Movemberoverskæg blev anlagt i Australien i 2003, og siden da har kendskabet til Movember og budskaberne om mænds sundhed spredt sig til hele verden. (…) Hertil kommer opbakningen fra de Mo Bros og Mo Sistas rundt omkring i verden, som alle har været med til at gøre Movember til, hvad det er i dag.” (Movember)

weheartit2
Photobucket

“Tilmeld dig her på Movember.com og start 1. movember med et glatbarberet ansigt, og derefter dediker resten af måneden til at gro et flot overskæg. Med støtte fra kvinderne i deres liv, kendt som Mo Sistas, samler Movember Mo Bros måneden igennem penge ind ved at få venner, familie og andre til at donere penge til deres overskæg. I slutningen af måneden afholdes en Movember-gallafest, hvor Mo Bros og Mo Sistas fejrer resultaterne af månedens arbejde med at skabe opmærksomhed og indsamle penge.” (Movember)

Photobucket
weheartit5Source: Weheartit, Nynne Rosenvinge, pinterest, kaiku

“Ved at være levende reklamesøjler i de 30 dage i november er Mo Bros med til at sætte fokus på mænds sundhed. Mænds sundhedsproblemer er ikke det, der bliver talt mest om, men ved at tage emnet op, både i privat og i offentligt regi, er Mo Bros med til at øge opmærksomheden. Sammen kan vi faktisk gøre en forskel for mænds sundhed.” (Movember)

Tatiana.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

INVISIBLE BOOKSHELF