OVERSIZE LYSKÆDE

BOGSTAV KOPPER

Photobucket

Source: Design Letters, House of BK

Jeg sidder ofte og savler over alle de lækre designting man kan pifte sit hjem op med, men det kan være svært at få råd til disse ting, hvis man er på SU (som jeg selv), eller hvis der bare er andre ting man er nød til at prioritere først. Heldigvis findes der mange lækre alternativer til disse design items, som enten er lookalikes eller kopier ? også i god kvalitet! Derfor denne nye kategori på bloggen.

 

Camilla Marie

4 COMMENTS

 • anika

  hvor er de billige fra?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tusind tak for din omtanke og søde henvisning til vores webshop. Det er meget værdsat og påskønnet og helt i tråd med vores ånd. Både Allan og jeg har ikke glemt, hvad det vil sige at være studerende på SU – og kender alt for godt til et stram studiebudget med prioriteter. VI forsøger hele tiden at finde items til vores shop af god og bæredygtig kvalitet, der kan matche enhver pengepung. Send din adressse til info@houseofbk.com – så kvitterer vi med en lille overraskelse – følg os gerne på facebook – her kører der pt. 2. konkurrencer som måske kunne have interesse./Mille – http://www.houseofbk.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mille og Allan

   Det var så lidt da! Synes det er en rigtig fin webshop I har, med fede ting til studievenlige priser, lige hvad vi kan li’ ;-)
   Uh hvor spændende med en overraskelse, det er jo aldrig helt af vejen, så den vil jeg da se frem til at modtage :-D
   Kan ikke lige finde jer på facebook, men skriv da lige et direkte link herunder, så følger vi jer naturligvis :-)

   Camilla Marie

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OVERSIZE LYSKÆDE