NYT LIV TIL SOFAHJØRNET

THE END

rip I dag er på mange måder en lidt særlig dag. Det er nemlig bloggens 5 års fødselsdag, men det er samtidig også dagen, hvor vi skriver det sidste indlæg her på Homesick.

Det er sjovt at tænke på, hvor meget vand der er løbet under broen, siden vi skrev det første indlæg. Vi er utrolig taknemmelige for den vilde rejse, vi har været på med bloggen, og ikke mindst for den store opbakning vi har mødt fra jer. Alle de mange, mange søde kommentarer, mails, tags på Instagram og ikke mindst opbakkende ord, vi har modtaget fra jer, når vi har været heldige at møde nogle af jer i den virkelige verden – det betyder simpelthen så meget. Tak! Hele 46.936 gange er vores hashtag #homesickblog blevet brugt i skrivende stund, og der er stadig folk, der benytter sig af det hver dag. Det er altså vildt! Mere end 44.000 følger med på vores Instagram og over 56.000 har trykket ‘follow’ på Bloglovin. Og helt ærligt, så har vi aldrig helt gennemskuet hvor alle de følgere kommer fra. Tænk sig, at så mange har fundet lige præcis vores indhold interessant. En endnu vildere tanke er det, at det faktisk er flere mennesker, end der er plads til under en udsolgt koncert i Parken (..!). Målet for os har dog aldrig været at blive en stor blog, men det gør os naturligvis enormt glade, at så mange af jer har haft interesse i at følge med gennem årene!

Med bloggen har vi udviklet os både personligt og fagligt, og det har været skønt at have et sted at slippe kreativiteten og idéerne løs – og ikke mindst at få respons. Det var mere, end vi nogensinde havde turdet håbe på den septemberdag tilbage i 2012, hvor bloggen så dagens lys.

Vi har via bloggen også været heldige at møde rigtig mange søde og hjælpsomme mennesker – både blogkollegaer, journalister, PR-folk, brandrepræsentanter og ikke mindst alle de rare mennesker vi har i ryggen her hos Bloggers Delight! Disse skønne bekendtskaber har igennem årene ført os til samarbejder med mange spændende brands, som har beriget os med fantastiske oplevelser. Vores første store samarbejde var med Sadolin, hvor vi fik til opgave at style en stue i Malmø til deres kampagne for sæsonfarverne i 2014. Det var en vildt sjov udfordring, som virkelig åbnede vores øjne for, hvordan vi i samarbejde med virksomheder havde muligheden for skabe en helt ny form for inspirerende content. Det blev startskudet til en lang række af kreative samarbejder med både små og store brands, der tæller alt lige fra IKEA til Spies Rejser. Alle samarbejder som vi bestemt kun er stolte af at have bidraget til.

Homesick udviklede sig også til at blive titlen på vores helt egen DIY-bog, som vi udgav i samarbejde med Politikens Forlag i 2016. Sideløbende har Homesick desuden optrådt i diverse magasiner, såsom Alt For Damerne, ChriChri og Boligmagasinet. Ja, bloggen blev sågar udråbt som en af de mest toneangivende interiørblogs i Danmark i lærebogen ‘Designkultur‘, og i 2015 var den nomineret til årets blog ved Design Awards. Alt sammen højdepunkter vi er meget ydmyge over og vil tænkte tilbage på med stolthed.

I løbet af de sidste fem år er det blevet til hele 1.472 indlæg her på domænet. Generelt har vi været vidt omkring i forhold til de emner, vi har taget op inden for boligfeltet, men vi kommer ikke uden om, at indlæggene i DIY-kategorien har været dem allerflest af jer har klikket ind på. Planter har I bestemt også været glade for at læse om, og som det mest læste indlæg her på bloggen finder man da også vores “Indoor Plant Beginners Guide“, som mere end 67.000 har klikket sig ind på.

… og det her bliver så det sidste. I foråret sagde Tatiana farvel til bloggen, og efter mange overvejelser, har vi valgt at gøre det samme. Man skal stoppe mens legen er god, og det har virkelig været 5 gode år, som vi nu kan binde en fin sløjfe på.

En kæmpe tak til alle jer, der trofast har læst med – uden jer var bloggen aldrig blevet til det, den er. Og selvom der ikke længere kommer nyt fra os herinde, vil bloggen fortsat eksistere, så I har mulighed for at klikke jer ind forbi og gå på opdagelse i arkiverne.

Farvel fra os – kan I have det dejligt ♥

/Mette & Camilla Marie.

PS. Hvis I har lyst til at følge eller kontakte os fremover, så tøv ikke med at connecte på Linked In. I finder Mettes profil herCamilla Maries profil her & Tatianas profil her.

10 COMMENTS

 • Anja

  Hej piger. Tak for en super inspirerende blog og Instagramside. Jeg har altid glædet mig til at læse jeres nyeste indlæg. Jeg vil gerne følge jeres videre rejse og har ansøgt om at connecte på LinkedIn. Held og lykke til jer alle og tak for 5 gode år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Tak for en god tid, for inspirerende blogindlæg og meget mere. Held og Lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har nydt at følge med i jeres univers og ønsker jer held og lykke fremover! Og ikke mindst tak for en fantastisk aften til BDs fødselsdag. Så hyggeligt at møde jer! Kh Sissel / Girls On Film

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej alle tre. Tusind tak for mange dejlige inspirationer. Jeg har brugt Jeres blog til at indrette vores lejl. og til min datters værelse, til plakater, billeder, indkøb, huskelister, planter, farveinsp. og flere ting. Jeg glæder mig over at jeg stadig kan hoppe ind i arkivet og lede og huske de ting som inspirerede mig. Tak for Jeres dygtighed. Og god vind med de ting I nu giver jeg i kast med. Jeg har nydt Jeres blog. Mange hilsener til Jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for 5 gode år. Tak for god inspiration, I har givet mig mod på selv at springe ud som bolig blogger. Tak for alt //Camilla – @BOLIGBASH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fabiola

  Uden tvivl den bedste boligblog, der findes. I vil blive savnet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  God vind fremover – jeres blog har været blandt mine absolut yndlingsboligblogs 👌 Vil også meget gerne følge jeres færd fremover, så anmoder via LinkedIn ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene, Horsens

  Jeg vil savne jer! Jeres talent og jeres team-spirit er omtvisteligt!!
  I var – og jeg er ikke i tvivl om – at I for altid vil være –
  first-movers. Lykke til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas, KBH

  Tak for en herlig blog – den har været en inspiration af følge igennem årene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dennis

  Ellers en fin blog ! hvad skal der ske med den ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NYT LIV TIL SOFAHJØRNET