EFTERÅRSSTEMNING

NYT LIV TIL SOFAHJØRNET

Indlægget er sponsoreret af Ellos

2Nogle gange skal der ikke så meget mere til end lidt nyt dimseri, før man føler, at et rum har fået helt nyt liv. En sofa gør naturligvis meget for, at stuens hyggekrog er at opholde sig i, men det er altså alle de små detaljer udenom, der sætter prikken over i’et. Puder, tæpper, plaider, lamper, vaser, planter, you name it. Alt det der, som måske ikke er yderst nødvendigt, men som man alligevel nødigt ville undvære. Jeg har netop tilføjet og skiftet lidt ud herhjemme, og der er blandt andet flyttet en virkelig fin plantekasse ind. Jeg har længe luret efter sådan en, men da pladsen er begrænset, måtte den ikke være voldsomt stor. Denne fra Ellos passer heldigvis så fint ind i størrelsen, og jeg er vild med, at man nemt kan ændre dens look ved at skiftet ud i planterne. Jeg kan dog ret godt lide, at det ser lidt vildt og rodet ud, så jeg tror, den får lov at stå sådan lidt endnu.

4Derudover kunne jeg heller ikke stå for denne vanvittigt fine pude, der er håndvævet i silke og hør. Den er så rar at røre ved, og så giver den altså lige lidt nyt liv til sofaen med sit smukke mønster.

3En ny vase blev det også til, men blomsterne lader vente på sig. Den er heldigvis smuk i sig selv med de karakteristiske dutter. Desværre er den allerede udsolgt, så jeg kan ikke linke til den. Men skulle det have interesse, kan I prøve at holde øje på Ellos – modellen hedder ‘Sonja’.

1

Mette.

 

 

 

5 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EFTERÅRSSTEMNING