DÆK DET FINESTE BORD MED 'ED ELLEN DEGENERES CRAFTED BY ROYAL DOULTON'

HVERDAGSLYKKE PÅ KONTORET + EN LILLE KONKURRENCE

Indlægget er sponsoreret af Edge of Scandinavia

Edge of Scandinavia p9041219Efter at have brugt tre skønne uger på hver sin kyst af USA er vi nu begge to tilbage ved skrivebordet. Det er altid lidt hårdt at starte op igen efter ferien, hvad end det er på job eller i skole, men er der noget, der kan motivere os, så er det nye ‘gadgets’, der er med til at skabe lidt hverdagslykke – it’s all about the details! Efter sommerferien i folkeskolen var det, vi begge to gik allermest op i altid at blive klar til skolestart med det flotteste bogbind, seje mærkater, nye blyanter og generelt bare et toptunet penalhus. Der var styr på skoletasken! Den følelse gælder stadig lidt – det der med at kunne starte forfra med et rent skrivebord og nogle fine skinnende dimser, der samtidig kan hjælpe til at holde orden. Derfor var timingen også perfekt, da Edge of Scandinavia var så søde at sende disse fine kontorartikler vores vej netop nu, hvor sommerferien er slut.

Edge of Scandinavia Edge of ScandinaviaEdge of Scandinavia er et skandinavisk brand, der designer lækre kontorartikler med et twist. Deres sortiment tæller blandt andet runde, forgyldte papirklips, kortnåle i træ og post-its i genbrugspapir – et, set med vores øjne, ret så elegant alternativ til det klassiske og kedelige kontortilbehør i plastik og pangfarver. Det er bare lige dét mere lækkert. De fine sager fra Edge of Scandinavia forhandles hos Bog & Idé.

Edge of ScandinaviaEdge of ScandinaviaKonkurrence
I skal selvfølgelig heller ikke snydes for lidt hverdagslykke i form af fine kontorsager, så derfor udlover vi ti lækre sæt til ti heldige læsere. I kan læse mere og deltage på vores instagramprofil: @homesickblog. Vinderne får direkte besked.

p9041198 Edge of Scandinavia

 

 

 

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DÆK DET FINESTE BORD MED 'ED ELLEN DEGENERES CRAFTED BY ROYAL DOULTON'