ET CRUSH PÅ EN GAMMEL KENDING

PROJEKT BADEVÆRELSE: 3 PROFILER DU BØR FØLGE

@made_a_mano

badeværelse inspiration

@marokk.dk

inspiration_badeværelse

@medinainterior

renovering_badeværelse

Instagram er altså bare himlen, når det kommer til inspiration. Forleden kom jeg tilfældigvis forbi en række profiler, der virkelig inspirerede mig og gav mig lyst til at give mig i kast med projekt badeværelse … og køkken, for den sags skyld. Men som mange af jer måske ved, bor min kæreste og jeg stadig til leje, og så ville det selvfølgelig være lidt dumt at begive sig ud i sådanne projekter. Men, ak … man har vel lov at drømme. I hvert fald vil jeg blot lige dele de inspirerende profiler/forhandlere med jer, hvis nogen af jer går med tanker om at renovere og indrette med lækre håndlavede klinker, smukke vaske, romantiske amaturer og andet godt. Nogle af jer kender nok nogle af forhandlerne, men for mig var det helt nye bekendtskaber …

Smid endelig en kommentar, hvis I kender til andre sider, der er gode at have ved hånden, hvis man går med renoveringsdrømme :-)

/Camilla Marie

1 COMMENT

  • Profilen @focusplus.dk er også et besøg værd – de laver mange pæne løsninger :) Vi har netop lavet lavet badeværelse og bryggers, jeg er så glad for resultatet, selvom vi ikke er helt færdige endnu. Jeg har vist lidt smugkig på min egen IG profil (@blogliebling.dk) :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ET CRUSH PÅ EN GAMMEL KENDING