NEW IN: FINE HÅNDLAVEDE PUDER

OM DET RENGØRINGSVENLIGE BADEVÆRELSE

Indlægget er sponsoreret af Ifö

badeværelseVi har før givet IFÖs produkter pæne ord med på vejen herinde, og jeg gør det hellere end gerne igen! Lige nøjagtigt indretningen af badeværelset skal nemlig ikke blot være pæn at se på, men også praktisk og ikke mindst rengøringsvenlig. Og eftersom badeværelset ikke er et rum man bare sådan kan ændre på fra dag til dag, giver det god mening at tænke en ekstra gang over, hvilke elementer man vælger, når man står og skal have lavet nyt.

Efter mange år med det samme badeværelse, er der en del ting, jeg drømmer om at ændre på – og særligt rengøringsvenligheden er noget jeg uden tvivl vil prioritere højt, når jeg en dag får muligheden for at skabe mit eget badeværelse.

Især rengøringen af selve toilettet er noget, jeg helst bare vil have overstået i en fart (sådan går jeg ud fra, at de fleste har det?), og derfor står lige netop dette toilet højt på min ønskeliste til fremtidigt badeværelse. Ifö kalder det selv for deres ‘mest rengøringsvenlige toilet nogensinde’ grundet den manglende skyllekant. Ingen skyllekant = ingen steder, hvor smuds og snavs kan samle sig. Det er så mega smart! Samtidig er toilettet væghængt, hvilket også gør det meget nemmere at rengøre udenpå, da det er let støvsuge og vaske gulvet under det og man er fri for besværet med at komme ind i de mange kringelkroge, som findes på et traditionelt gulvstillet toilet. Og nå ja, så er det altså også en del mere elegant at se på.

badeværelse

Ifö har desuden også fået udviklet deres egen særlige rengøringsvenlige ‘Clean’ glasur, som er standard på alle deres porcelænsprodukter. Den specielle glasur lukker alle de små mikroskopiske porer i porcelænet. Resultatet er en ekstra hård og glat overflade, som bedre modstår smuds og slitage og gør porcelænet endnu nemmere at rengøre. Det giver dermed også plus på miljøkontoen, da glasuren gør, at der ikke skal anvendes nær så skrappe rengøringsmidler. Ren win-win.

Som I nok kan fornemme, er jeg er altså ikke i tvivl om, hvad jeg ville vælge, hvis jeg stod og skulle indrette nyt badeværelse. Hvis I vil se mere fra Ifö, finder I hele deres udvalg lige her.

Mette.

 

 

 

 

 

1 COMMENT

  • Monica

    Er vild med at man kan sidde og kigge ud på havet, mens man sidder på toilettet :D

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEW IN: FINE HÅNDLAVEDE PUDER