NEW IN: SCENTED CANDLE

PROJEKT GÅRDHAVE FØR/EFTER – VIND 1.000 KRONER TIL SILVAN

Indlægget er sponsoreret af SILVAN

gardhave-under2

I dag skal det handle om mit seneste projekt: gårdhaven. Noget, min kæreste og jeg har savnet lige siden vi flyttede sammen, er nemlig et uderum. Et sted, hvor vi kan gå ud og nyde det skønne danske sommervejr, når det i ny og næ viser sig fra sin gode side. Der hører dog hverken altan eller have med til vores lejlighed, hvorfor vi længe har snakket om at gøre vores grå baggård en anelse mere indbydende. Indtil nu har gården primært været brugt til parkering af cykler, biler og skraldespande, og så selvfølgelig som indgang til de forskellige lejligheder, der er knyttet til. Ikke specielt charmerende.

Men efter en søndag med et smut forbi SILVAN og et par timers arbejde fik vi forhandlet den triste baggård til en urban gårdhave med plads til at nyde solen og egen lille nyttehave. Det tog overraskende nok ikke særlig lang tid, men forvandlingen har gjort en kæmpe forskel, for nu har vi rent faktisk lyst til at opholde os i gården – og forhåbentligt vil vores søde naboer gøre os selskab :-)

før

Efter

GårdhavePOTTERLYSKÆDE | TERRCOTTA KRUKKESÆT | PLANTER

For at bløde den rå betontrappe lidt op, har den fået selskab af en masse forskellige potter indeholdende alt lige fra salat og jordbær til krydderurter, blomster og en lille palme. Jeg var på forhånd lidt spændt på, om jeg ville kunne finde alt det der stod på min ønskeseddel af potter og planter, men vi endte heldigvis med at blive positivt overraskede over SILVANS udvalg. Og da vi først begyndte at nærstudere de forskellige ting, var der så meget fint, at vi havde svært ved at vælge – vi holdte os dog primært til det spiselige.

Gårdhavegardhave8POTTER | LYSKÆDE | TERRCOTTA KRUKKESÆT | PLANTER

Området foran vores døres er det perfekte solspot i løbet af eftermiddagen, men vi har aldrig udnyttet det særlig meget, da betonen er kold og hård at sidde på, og så blokerer man samtidig for dørene ved at sidde der. Men nu er det altså blevet mit absolutte yndlingsspot. Åbningen ned til kælderskakten har nemlig fået funktion som dase-zone med hjælp fra en hjemmebygget ‘bænk’ samt tæpper og puder. Det er blevet så hyggeligt! Og på en lun sommeraften, er jeg sikker på, at lyskæden vil sætte prikken over i’et.

jordbaer3gardhave4nyBÆNK | LYSKÆDE | TERRCOTTA KRUKKESÆT | PLANTER

Egentlig havde vi kun planer om at pifte solspottet omkring trappen op, men da vi stod i SILVAN og studerede deres udvalg, blev vi enige om at ‘Park Sydney’ bænken garanteret ville gøre sig godt langs væggen på den modsatte side af indgangen til vores lejlighed. Væggen har hidtil været brugt til cykelparkering, men ved at rykke cyklerne en tand til venstre, blev der lige akkurat plads til, at vi kunne klemme bænken ind. Tilsat en lyskæde og lidt krukker fik vi hurtigt skabt endnu en lille dasekrog – og se lige, hvor fint det blev! Nu venter jeg bare på, at magnoliatræet (forhåbentligt) blomstrer, så der kan blive skruet helt op for sommerstemningen.

Jeg synes i øvrigt, at lyskæder er noget det hyggeligste at have hængende udendørs. De to lyskæder, vi har købt, kan kobles sammen i forlængelse af hinanden. Så får vi lyst til at danne én lang lyskæde, til f.eks. at hænge på tværs af hele gården, forlænger vi den bare. Ret smart!

lyskaedegårdhavePOTTER | PLANTER

Jeg er simpelthen så glad for, at vi endelig tog os sammen og fik forvandlet vores triste baggård til en indbydende lille gårdhave, og jeg håber, at det måske har inspireret nogle af jer, til at gøre det samme med jeres altan, gård, have eller terrasse. Det skal ikke altid så meget til for at gøre en stor forskel. Og for at hjælpe jer lidt på vej, har jeg fået lov til at udlove et gavekort på hele 1.000 kroner til SILVAN!

Det eneste I skal gøre for at deltage i konkurrencen er at lægge en kommentar til indlægget her, hvori I fortæller, hvordan I drømmer om at pifte jeres uderum op (de generelle konkurrencebetingelser kan læses her). Vinderen offentliggøres d. 22. maj :-)

Mette.

 

 

 

 

 

 

160 COMMENTS

 • Nanna P

  Vores nye altan, som vi får i vores nye lejlighed! Vi har aldrig haft en så vi kunne godt bruge en inspirations tur i Silvan 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone w

  Lige nu er jeg helt forelsket i terakottapotter. De passer desværre slet ikke ind ude på terrassen. Så ligenu går jeg og planlægger et projekt om at købe nogle og male dem mørkegrå og fylde dem med dronning Ingrid blomster. Derudover har vi sådan et grimt elskab stående op af facaden, og jeg har tænkt at jeg da nok godt kan finde ud af at bygge en grimt-elskabs-skjuler. Så det skal jeg igang med – økonomiske biddrag er velkomne – for det tager nok et forsøg eller tre. 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Jeg ville ønske at lave en lille urtehave med lækre friske urte i trækasser :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line K

  Jeg er endelig flyttet i en lejlighed med en (lille) altan, og det er så skønt at sidde derude og nyde sommersolen. Der er dog også kun mulighed for det lige nu, altså at sidde og nyde solen. Der er nemlig kun en bænk på altanen og ikke mere. Jeg vil vildt gerne pifte den op med altankasser, urter, blomster og fine potteplanter i krogene, og der ville de 1000 kr. virkelig hjælpe på hyggen på altanen. Tænk sig at kunne gå lige udenfor døren og hente dild, purløg og persille. Det ville være perfekt, så jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teodora Nikolaeva

  Jeg vil gerne pifte min altant op med masser af grønne planter, hjemmelavede bænke samt nogle lækre udendørs tæpper… forstiller mig at skabe noget riadstemning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Dorte A.

  Mit have ønske er at få sat nogle blomster der kan skjule mit grimme stakit samt et højbed til at kunne gro mine egne gulerødder og kartofler 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie B. Nielsen

  Vi har lige købt vores første hus og drømmer om gøre det lækkert i den lille køkkengård, hvor solen altid skinner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Utroligt hvad lidt planter, siddepladser og lyskæder kan gøre 😊
  Vi flytter til ny lejlighed om en måned, hvor vi er så heldige at få en ret stor altan. Så vi drømmer om plantekasse, en lille bænk, masser af krukker med endnu flere planter og lidt hygge i form af lanterner eller lyskæder. Og måske et lille espalier 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille S

  Vores altan har siden vi flyttet ind for 2 år siden nærmest kun været brugt til vores altan barnevogn og ellers som opbevaring af de ting der skal til storskrald. Drømmer om at lave den til en lille oase med masser af krydderurter, et dejligt dasested, samt et lille legehjørne til vores datter – med enten badebassin eller sandkasse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line O.

  Vi har lige totalrenoveret vores hus indvendigt, og her til sommer er det så det udvendiges tur. Vi skal have et hjemmelavet bænksystem, bar og generel flisebelægning, og det ville et gavekort til den bedste gør det selv-leverandør hjælpe gevaldigt med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vi flytter i hus her i juli og jeg glæder mig virkelig. Dig er der lidt der skal laves i haven, men der er et par gode terrasse hvor jeg glæder mig til at få nogle Potter med nogle fine blomster og lignede og så skal vi ellers have fundet os nogle havemøbler så der kan blive nydt god grillmad og rosevin hele sommeren. Nøj hvor jeg glæder mig..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg ville pifte vores lille terrasse op med flere planter til min palle-plante væg, og tekstiler til havemøblerne 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Utroligt så stor en forskel det gør med Potter og lyskæde😍 Min kæreste og jeg har en smal altan og vi kunne godt tænke os at bygge en bænk som passer præcis til denne altan med opbevaring til de andre ude-tin :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Holmgaard Jensen

  Jeg drømmer om at pifte min fine altan op med nye møbler, lyskæde, og masser af krukker og altankasser med alt fra jordbær til solsikker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi W

  Vi skal til at istandsætte vores baghave. Vi skal overdække en del af haven og lave legehus til vores piger. Og dette er jo bare den perfekte gevinst 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Vi har den kedeligste gård. Ville starte med mere grønt! Plante træer, få gang i græsset og nogle urtekasser :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg har tidligere haft en masse tomater og chili på altanen, men droppede dem sidste sommer fordi vi blev ved med at få bladlus og spindemider. Jeg drømmer om st pifte altanen op med en masse velduftende blomster og krydderurter, som kan lokke nyttedyr helt herop på 4. sal, så de små skadelige kræ kan få kam til deres hår.
  Og så drømmer jeg om altankasser der bugner af blomster som vælter udover siden, så synes også kan nydes fra gården.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg drømmer om, at pifte vores lille forhave op med krukker og en bænk eller et par stole og et bord. Det ville gøre indtrykket af vores hus meget finere og samtidig gøre det nemt og hyggeligt at holde øje med børnene på vejen. 🍀🌼☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line S

  Jeg har lige købt den fineste bænk til min meget smalle altan, men jeg mangler alt fra blomster til puder og tæpper til at gøre det hyggeligt! Og så vil jeg klart investere i en lyskæde, for det kan da bare gøre det hele endnu mere hyggeligt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Jeg drømmer om at gøre noget ved vores tagterasse. Vi har møbler og en grill, men der er bare ikke hyggeligt at være. En masse grønt, en farverig parasol og måske endda et lille drivhus ville virkelig gøre en verden til forskel 🌱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annelouise

  Vi har en stor altan, som min kæreste ihærdigt forsøger at beplante med storskraldspotter og planter fået af familiemedlemmer. Kunne være skønt hvis vi kunne have hele 1000kr til at købe nogle at alle de ting vi taler om at vi ønsker os! Flottere potter, ny bænk og nogle af de spiselige planter som vores familier ikke havde til overs til vi kunne få. Og så skal jeg da have en flot lyskæde – det er en vildt god ide jeg ikke havde tænkt på før. Hvor kunne det være hyggeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea M

  Til juli flytter jeg væk fra min dejlige altan, derfor vil jeg inden da sørge for at nyde den 100% og vil derfor gerne give den en ekstra makeover

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvor ser det bare hyggeligt ud! Er blevet helt inspireret til, at gøre min kedelige terrasse mere indbydende. Lige nu er der ingenting, men Jeg tænker der skal stå et lille bord og to stole, så vi herhjemme kan sidde og nyde solen når den titter frem. Derudover skal der stå potter med yndlingsbærrene jordbær og hindbær inden for rækkevidde, så man lige kan snuppe et par stykker når man sidder der og nyder solen. Også skal der selvfølgelig være et par lyskæder, for det ser da bare så hyggeligt ud! Så kan man også sidde der en sommeraften med tæpper og drikke et glas køligt hvidvin i lyskædernes skær:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Sikke skøn oase I fik skabt jer:-)
  Jeg ville gerne gøre det hyggeligt på vores sydside med noget overdækning, evt. et sejl og så krukker med lidt godt i, en bænk med flotte tæpper og puder, lidt hyggelig belysning, en bakke med koldt og godt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh jeg drømmer netop om sådan én lyskæde! Jeg har netop spicet min egen terrasse en smule op – men på et SU budget – og med en kæmpe forkærlighed for indretning og dansk design, er det sjældent terrassen der prioriteres højest. Især nu hvor sommeren er på vej – og jeg snart skal holde grillfest i anledning af min fødselsdag, ville det være helt fabelagtigt at vinde!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det blevet godt!
  Jeg gik også i haven i går, for første gang i år. Min kæreste og jeg skulle lige lægge os på vores solvogne fra sidste sommer og vi røg begge lige med røven på jorden, fordi stoffet sprækkede. Møg stole! Så det er i hvert fald første projokt – nye solvogne! Hahaha. Og så trænger terrassen efterhånden bare til en kærlig hånd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne Ryberg Skovhus Nielsen

  Sikke en forvandling i har skabt, med ganske få midler! 😍
  Jeg flytter til sommer i ny lejlighed, og skal nu “nøjes” med et lille stykke af en svalegang, frem for have. Derfor vil jeg gerne skabe mig et lille hyggespot hvor jeg kan sidde og drikke mig en kop kaffe, samtidig med at skabe mig en lille vertikal have, med krukker op ad muren, for ikke at tage for meget plads 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Vi skal have lavet terrasse og højbede til sommer, så jeg vil meget gerne have fingrene i et gavekort til Silvan! Den der lyskæde lyder som noget, jeg lige skal have set nærmere på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ej ej ej! Det gad jeg godt vinde. Så skulle min nye altan have en ordentlig overhaling.Den er allerede blevet slebet og olieret, men der mangler lige det sidste touch. Et møbelsæt kunne især være tiltrængt, da mit nuværende er blevet ædt op af slud, regn og vind henover vinteren.
  Fingers crossed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Sikke flot I har lavet det. Meget inspirerede!

  Jeg drømmer om at fikse min forhave op. Tror jeg ville bruge din idé med lyskæder, hvis jeg vandt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • StineV

  Ville pynte vores nye terrasse op med en mase krukker med blomster og planter af den spiselige slags! Vi overtager vores første hus om mindre end en mdr. og ejer ikke rigtigt noget til et uderum nu, da vi bor i lejlighed lige nu, så et tilskud ville være skønt (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Vi har samme problem som du beskriver i indlægget, masser af beton, cykelparkering og affaldssortering! Jeg ville elske at skabe en hygge krog i solen, med en fed bænk, masser af potter med fine planter og hvis der var overskud bygge et affaldsskur, så det opdeles og gemmes væk fra alt det hyggelige 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Vi er igang med at få lagt ny terrasse og lave legeplads i vores have – ville elske en masse krukker og højbede til mine børn :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nickie Bach

  Min kæreste og jeg flytter ind i voresførste fælles hjem d. 22. maj, så det ville jo passe helt helt perfekt! ;) Vi får os en helt vildt lækker altan med udsigt over skov og sø, og eftermiddagssol. Her vil vi gerne lave et lille frirum, med nogle stole, et born, men også en masse planter, krydderurter, puder, tæpper og lyskæder. Der skal bare være plads til hygge, grin, en kop kaffe om morgenen, et glas vin om aftenen og bare en masse hyggelig stemning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise FB

  Jeg kunne vildt godt tænke mig ‘vægge’ af bambus i hver ende af min glasindfattede vestvendte altan for at skabe lidt privatliv og skygge, men også fordi vindsus i bambusblade lyder helt fantastisk. Derudover kunne diverse krydderurter, jordbær, stikkelsbær, hindbær og blåbær også gøre godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vores altan skal have en overhaling inden længe. Alt skal være spiseligt, så jeg tænker krydderurter, spiselige blomster og måske lidt salat og rødbeder. Vi har en lille fis på et år der render rundt, så jorden tænker jeg skal være øko, bare så vi er sikret at det ikke gør SÅ meget når det proppes i munden. Haha. Hun er overslt og er hurtig, så better safe than sorry!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camill

  Vores gård trænger gevaldigt. Vi er rigtig mange beboere, der deler den, så der er ikke rigtig nogen, der tager ejerskab over noget, og det hele står der ligesom bare.

  Så nu har vi besluttet at det vil vi gøre. I weekenden rengjorde vi alle udemøblerne, og nu skal vi have anskaffet lidt potter og planter, så et gavekort til Silvan ville da helt klart være en stor hjælp :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bundgaard

  Jeg drømmer om at pifte mine forældres nyindkøbte sommerhus’ terrasse op. De har spinket og sparet for at hele familien og alle børnebørnene nu har et lille tiltrængt getaway og vil gerne overraske med ex en hængekøje til terrassen og nogle smukke krukker med lyng…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninette

  Jeg drømmer om at få min overdækkede terrasse, i min kolonihave, sat i stand. Der trænger både til at blive malet et vindue og sat nyt glas i endevæggen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Lige nu har jeg ikke adgang til noget reelt uderum, men jeg leder med lys og lygte efter en ny lejlighed – forhåbentlig med altan, som jeg i så fald ville elske at gøre hyggelig med en siddeplads, et lille bord og en masse grønne planter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi skal i gang med at kompostere i min boligforening, og den lækre muld vi får ud af vores køkkenaffald, vil vi gerne bruge til at bygge et par højbede i gården. Så et gavekort fra Silvan, skal helt sikkert bruges til dette :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Mit næste projekt er et bålsted nede i haven med sofa/stole/træstubbe omkring. Det kunne være SÅ hyggeligt, og så ville haven også kunne bruges om aftenen selvom vi bor i Danmak :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg står overfor at skulle flytte i lelighed for der måske kommer altan, det ville jo være skønt at kunne give den en lækker makeover fra starten. OG hvis ikke, er jeg sikker på at vores nye naboer hvis vi giver den fælles gårdhave et lille lækkert pift :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Vi flytter snart i ny lejlighed, hvor vi får altan og svalegang, så vi har mulighed for at nyde solen hele dagen :-) Vi glæder os helt vildt, men pengene er desværre små, så det ville være fantastisk at kunne tage en tur i Silvan :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karin Kempe

   .. Og vi drømmer om fine blomster, et cáfesæt og en fin lyskæde :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har lige fået en gårdhave, hvor der potentielt kan blive så hyggeligt. Men som jeres trænger den altså til en kærlig hånd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg drømmer om en urtehave samt krukker til vores terasse så præmien vil være en kærkommen hjælp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja b

  Vi går og drømmer om have en lille krukkekøkkemhave langs husmuren. Forestiller mig et hav af store og små krukker med krydderurter, bær, salat og tomater. Alt sammen noget vi kan se gro og vokse i løbet af sommeren og nyde til grillmaden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Lundholm

  Ej hvor er det fint! Det er en vildt god udnyttelse af pladsen :D
  Og dejligt med så mange potter med blomster og spiselige ting og sager :-)

  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Lundholm

  Hov, jeg havde slet ikke set, det også var en konkurrence ;p
  Den 1. juni overtager min kæreste og jeg vores første fælles lejlighed. Og den har ikke mindre end to altaner :D
  De er helt tomme og bare at se på begge to, så der skal fuld skrue på altankasser med blomster, både farverige og spiseslige og hvis der er plads til krukker, sniger vi også et par stykker ind.
  Jeg drømmer om at få en rose til at kravle på muren i forsøg på at gøre det så haveagtigt så muligt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine Nielsen

  Jeg kunne godt tænke mig at pifte min altan op med hygge. Med nogle bedre stole, bløde tæpper g puder, lamper og fine plante. Sådan gøre det lidt sommerhusagtig, når man nu ikke ejer sådan et ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Uh jeg ville gerne købe krukker og planter til min gårdhave, og måske et lille fuglehus til et af træerne:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  Jeg bor i en lejlighed med en virkelig fin terrasse og have til (faktisk det samme hvor Tatiana boede før hun flyttede til Barcelona 😉) og allerede sidste sommer havde jeg en masse ambitioner ift. at gøre den mere hyggelig. Men som det ofte går, fik jeg ikke rigtig taget mig sammen. Men hvis jeg vandt konkurrencen, ville jeg først og fremmest shine bænke-bordet op med ny maling og derefter købe nogle sættekasser/højbede til krydderurter. Og derudover ville det bestemt pynte med blomster krukker samt fine havehynder! ☀👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henni

  Vi flytter i vores første hus sammen om lidt, og der er både en kedelig terrasse og en altan, der skal fixes op. Budgettet er dog ikke til det vilde med alle de nye ting, der skal købes ind, men vil elske at have lidt extra at smukkesere mine nye udesteder for :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg vil super gerne pifte min altan op med nye møbler, krukker og lækre puder og plaider. Jeg kunne godt tænke mig, at lave det til den perfekte oase til de lyse sommeraftener.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Vi er netop flyttet i rækkehus, hvor vi er i gang med at lave gårdhaven hyggelig. Vi mangler dog nogle havestole, og en lyskæde ville helt sikkert være med til at skrue op for hyggen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Friis

  Hvor er det blevet fint! Jeg ville elske at have en masse krukker med bærplanter og spiselige blomster :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  vi er netop flyttet i et gammelt hus og er ved at overskue og gennemskue både haven og terrasserne :-) det hele er lidt tilgroet, men det har jo også sin charme. Hvis jeg vandt gavekortet ville jeg købe den første bænk og nogle krukker, så vi ligesom kan komme igang med projekt uderum.
  tak for god inspiration. kh katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Jeg har lige fået have og drømmer om en masse krukker med smukke blomster og et fint plantebord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg flytter snart i egen lejlighed med dertilhørende altan. Jeg glæææder mig til at gøre den megahyggelig! 🌿☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Normark

  Jeg drømmer om at gøre vores terrasse sommerlig og eftersom solen aldrig rammer den har jeg brug for hjælpen i silvan til at vælge de rigtige planter så det alligevel bliver lidt festligt derude 😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg har en lækker altan, som jeg gerne vil lave til min egen svævende hygge-oase! Med planter, blomster naturligvis :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina L

  Min lille “terrasse” skulle prydes med en masse krukker med spiselige lækkerier, ligesom jeres jordbær og brombær, og nogle krydderier. Og hvis der blev lidt penge tilbage, så ville et tilskud til en solstol være lykken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg ville elske en bænk og en masse spiselige planter til vores lille Nørrebro-gård!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Frøslev Hansen

  Jeg ville gøre vores altan til mit lille åndehul <3 et sted hvor der kan vokse mynte langs kanten af altanen til min urtete, et sted hvor lyskæderne kan lyse mine bæger op en september aften, og et sted hvor jeg kan sove tømmermændene ud i friske omgivelser på en søndag ;-)
  Fantastisk konkurrence, og fantastisk gårdhave!!! God mandag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Flyvholm

  Jeg ELSKER blomster, planter og lange aftener med stearinlys på tearessen. Jeg vil helt klart pifte op med ekstra hygge, lækre krydderurter og planter der gør mig glad 😍🌾🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Ih, jeg ville elske at vinde gavekortet til Silvan! Jeg har nemlig netop planlagt en make-over af min altan. Jeg vil lægge nyt fint trægulv, bygge en bænk med opbevaring til hynder, og så ellers skabe en masse hygge med planter og lyskæder, som I så fint har gjort det 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Kromann

  drømmer om urtehave, og sol pladser på vores ellers kedelige terrasse!
  den flotte bænk i indlægget ville også pynte! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Frederiksen

  Vi er så heldige at have en stor fin have, men på SU er det ikke haven, der kommer i første række. Det kunne være så dejligt at vinde, så vi endelig (efter at have boet samme sted snart 3 år) kan nyde vores have med nyt bord/bænke sæt, krydderurter, flotte krukker med blomster, et dasespot i stil med det flotte i har fået sat sammen. Og måske en hængekøje mellem træerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Jeg drømmer om kulørte lamper, grønne kroge og dans i lune sommernætter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi er igang med et kæmpe renoveringsprojekt af vores have. Lige nu er vi igang med at lave en støttemur og trappe. Derefter skal soklen til huset repareres og derefter males hvid. Til sidst skal vi bygge en 70kvm træterrasse til de lange sommeraftener med Brut, tæpper og lyskæder. Da vi gør det hele selv, ville 1000kr til at bygge et fint møbel til træterrassen være helt perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Vi flyttede i lille rækkehus i december 2015 men med først en lille hundehvalp og så en lille baby har der ikke været meget tid eller mange penge til at gøre vores mini have pæn, så jeg drømmer om at gøre noget ved det denne sommer – det trænger voldsomt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla m

  Vi har en skøn terrasse, vi har bygget en pallesofa, men der mangler hygge i form af lidt lyskæder og potter med skønne blomster :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Min kæreste og jeg har boet i stuelejlighed med en dejlig stor terrasse siden september, men har endnu ikke knækket koden til at få den indrettet. Vi drømmer om lyskæder, et fint bord/bænkesæt, hvor vi kan samle familie og venner samt masser af planter. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bjørn

  Jeg vil super gerne lave en bænk til vores altan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor vi bare drømmer om et gavekort til Silvan 🌱 vi har købt hus i sommers, men den skønneste stor have til. Smuk og velanlagt, men vi drømmer om at sætte vores eget præg, så den bliver vores helt egen have. Bla. et bålsted, hvor man kan sidde en sommeraften med et glas vin og skumfiduser på pind, mens man nyder varmen gt bålet.
  Krydser fingre for at vinde gavekortet, så haven kommer til at få et personligt præg af os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Min kæreste og jeg drømmer om en lille bænk, nogle puder, en masse planter og noget belysning på vores altan. Vi flyttede ind i vores lejligheden for et år tilbage, og vi har ikke fået indrettet vores altan endnu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Min kæreste har kastet sig ud i det helt store spireprojekt med de der potter man fik fra Føtex i april. Det gik lidt over gevind… så nu har vi omkring 30 små potter på altanen. Vi er lige flyttet sammen, så pengene er lidt små, jeg ville rigtigt gerne kunne overraske ham med en altan reol til hans potter og et bord/stolesæt så vi kan bruge vores nye altan til andet end potteopbevaring 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er netop flyttet sammen med min kæreste, og for første gang i to år har jeg nu fået mig en altan. Vi har ikke fået indrettet altanen endnu, men jeg drømmer om en masse potter med krydderurter, lyng og rhodedendron. Derudover ønsker jeg mig en “plantevæg” så jeg kan udnytte pladsen bedst muligt, samt en bænk så der kan sidde flere end blot os to omkring et café bord :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Sindberg

  Jeg har ligesom jer heller ikke meget udeplads, men jeg har en lidt plads på svalegangen ved indgangen til min lejlighed, hvor der er fin morgensol og et godt spot til at nyde sin morgenkaffe. Der mangler bare lidt krukker, krydderurter og lidt hygge for, at jeg har lyst til at bruge det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jane z

  jeg elsker lys en sommer aften. det skaber en helt særlig stemning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Pontoppidan

  Mig og min kæreste er flyttet i et lille rækkehus, hvor vi endelig har fået vores egen lille have! Det kunne være super lækkert at vinde gavekortet til Silvan, så der kunne blive gjort hyggeligt i fenniklen have. Jeg kunne super godt tænke mig en lille bænk til foran huset, da solen det meste af dagen er på den side, og dertil en masse krukker med blomster. Derudover kunne det være super lækkert med en form for urtebed i haven, hvor jeg kan dyrke en masse forskelligt, så som jordbær, krydderurter, ærter, brombær osv. Det ville give en super hyggelig stemning her til sommer, og give en grund til at gå i haven og nyde det dejlige vejr :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie Munch

  Jeg ønsker at pynte vores baghave mere op, med en hyggelig stemning, bestående af hygge lys, krukker og lækre havemøbler eller bænk, hvor der er plads til alle vennerne :-) Kunne være helt fantastisk! Rigtig god inspiration i oplægget:-) :-) krydser finger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Homesick (og Silvan)!
  Jeg er lige flyttet i lejlighed, hvor der hører en tag-terasse med. Det har dog vist sig at være lidt en udfordring at indrette, da der blæser lidt og samtidigt er indkig fra bygningen overfor. Jeg kunne derfor virkelig godt tænke mig at bruge gavekortet på at købe nogle høje laurbærbuske til at plante hen mod vindretningen og indkigget. Derudover, kunne jeg godt tænke mig en bænk, så jeg kan inviterer veninderne forbi til et glas rosé til sommer. Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Andersen

  Hej! Jeg flytter i en ny ungdomsbolig, hvor vi på 6 sal har en stor fælles tagterrasse. Jeg ville så gerne sætte den i synd, da vi 10 mennesker godt kunne bruge noget stemning. Jeg tænker, at købe nogle udendørsplanter, lave nogle unikke møbler og generelt bare en hyggelig stemning. Et must bliver også en lille urtehave, hvor jeg vil bygge den fra bunden. Det kunne hvertfald være dejligt, at kunne tilføje lidt charme til en ellers helt ny bygning og styrke vores fælleskab. 🌱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Wehmeyer

  Hej. Min kæreste og jeg har en skøn overdækket altan som om sommeren nærmest fungerer som et ekstra rum. Vi kunne godt tænke os at få dækket det eksisterende kolde betongulv med noget lækkert træ, så det bliver endnu mere indbydende at hoppe der ud i bare fusser. Desuden står der tre tomme krukker som godt kunne trænge til lidt nyt liv i form af nogle flotte grønne planter. Det ville sætte prikken over i’et. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Vores altan trænger til en forårsoverhaling. Jeg forestiller mig tomat, chili, krydderurter og et rart hyggehjørne ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julia G

  Mit ønske er, at få nogle urter og finde, store blomster ude på altanen, så det ser sommerligt og hyggeligt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julia G

  En lille urtehave og en masse planter til min lille altan. Det ville gøre det skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben Hahne

  Jeg ønsker mig terassevarmer, lyskæder, “sammenklappeligt læhegn” og nye krukker på terrassen. Så er de 1000 kroner Hvis brugt en tre gange😜😍😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben Hahne

  Glemte lige at jeg også ønsker mig kasser til højbede😱😉😂😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Simonsen

  Jeg ønsker mig masser af krukker med blomster og krydderurter til at bløde terrassen op! Det hele skal, med inspiration fra Jer, krydres med en lyskæde til ag skabe den helt rette stemning! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida bjørn

  Jeg ønsker at sætte en masse fine krukker på vores terasse, lyskæde og en fin flageranke. I selve haven vil jeg gerne lave højbede til lækre grøntsager og så vil jeg have en masse tulipan blomster rundt omkring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Vi har netop haft arbejdsweekend i vores andelsforening, hvor vi fik gjort rigtig meget nede i vores gård. Vi har plantet forskellige smukke planter i jorden og faktisk i de samme smukke tønder som I også har brugt fra Silvan.
  Problemet er bare at vi mangler nogle møbler for at vi kan få haven brugt og udnyttet ordentligt.

  Jeg ville derfor, hvis jeg skulle blive den enormt heldige vinder, bruge gavekortet til et gør-det-selv-byggeprojekt, hvor jeg ville få bygget nogle udendørssofaer og små borde.

  Krydser fingre! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Vi har et større projekt foran os med at forvandle vores triste og tilgroet forhave til en hyggelig og indbydende terrasse. Til denne forvandling har vi brug for nogle lækre havemøbler og en masse flotte krukker og blomster for at skabe den rette hyggestemning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sylvia

  Vi flyttede i et 70’er hus i december og så frem til endelig at få en have til sommer hvor jeg også havde termin! Uheldigvis blev min søn født 3 måneder før tid og skal være indlagt til termin til sommer. Da vi boede i lejlighed før har vi ingenting til haven.
  Det kunne være skønt med et tilskud til en stol og nogle blomster på terrassen, efter at have siddet indendørs på et sygehus i 3 måneder. Så kunne vi komme ud og nyde vores have når vi kommer hjem <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg drømmer om at “bygge” en bænk til min lille altan, så jeg kan bruge den, når aftensolen rammer det bedste hjørne på altanen. Desuden trænger den til en masse friske blomster og krydderurter, så den bliver endnu mere hyggelig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai P.

  Vi flyttede i hus sidste år og vores teressa har stået “Tom” lige siden fordi vi ikke har haft tid til at få gjort det hyggeligt. Vi tænker lidt a la Oase stilen med masser af krukker og store planter. Vi bor lige ud til vejen hvor de store krukker kunne fungere som afskærmning og så lave et lille hygge hjørne med masser af lys og puder 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Tvergaard

  Jeg drømmer om at hygge nogle højbede på hjul til min baghave, da vi har meget beton og lidt græs. Så pladsen skal udnyttes til fulde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja F

  Rigtig fint! Skal snart flytte og kunne godt tænke mig at gøre noget lignende i den fælles baggård

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Det der står øverst på ønskelisten pt er masser af lerkrukker med blomster og jordbær og urter. Ligeledes vil vi gerne nedlægge vores traditionelle urtehave og bygge nogle plantekasser, som skal stå med granitskærver rundt om. Så der er nok at tage fat på :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor er det blevet fint! Virkelig lækker forvandling. Jeg ville glæde mig over at pifte altanen op med nogle fine krukker og måske en bænk nede i enden. Det ville være så flot 😍..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg har lige åbnet dagpleje, så jeg vil rigtig gerne lave en sansesti til de små børn i vores have

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Due

  Vi har fået nye naboer, der desværre ikke er så gode til at tage hensyn til omgivelserne, som de gamle naboer var, så nu vil jeg gerne have lavet et uderum på den anden side at huset, så jeg atter kan koble af og nyde et roligt og afslappende udeliv med min familie… Det kræver lige en ekstra indsats og en tur i Silvan før den drøm kan udleves til fulde, så jeg krydser alt hvad jeg kan, så vi har et sted at flygte hen, når naboerne IGEN holder fest hele weekenden ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Vores nye altan trænger virkelig til lidt hygge, så jeg gad godt have en masse potter med planter og krydderurter i! Jeg er studerende, så et økonomisk tilskud ville være helt fantastisk. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Vi fjernede nogle buske i vores forhave da vi flyttede ind for 2 år siden så det er vel efterhånden på tide at vi får gjort noget ved forhaven så den bliver pæn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Jensen

  Jeg ville bruge lyskæder og en bænk til at skabe hygge. Derudover skulle en masse krukker med alverdens smukke blomster skabe farve og liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hvor er det blevet fint!

  Vi har desværre ikke vores egen have/altan, men vi har en dejlig gård, som jeg godt gad at gøre mere indbydende. Især med nogle plantekasser med jordbær og en hyggelig bænk, der kan stå i eftermiddagssolen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Jeg drømmer om at bygge min egen lille pavilion, da vi ikke rigtig har skygge muligheder på terassen og parasoller rækker bare ikke rigtig. Også så vi kan bruge uderummet om aftenen uden at mærke duggen for meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Skovbjerg

  Om en måned flytter jeg i min nye lejlighed med en skøn altan. Min nuværende lejlighed besidder ikke en altan, og jeg mangler derfor alt, hvad der dertil hører. Jeg elsker at være ude, og det ville blot være endnu dejligere, hvis jeg samtidig have noget rart at sidde på og noget flot at kigge på fra SILVAN 🌾🌿🌼☀️😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Dyhre Nielsen

  Jeg drømmer om at lave en urbanurtehave i min kommende baggård. Hvis jeg kunne snige et par lyskæder eller andet hyggeligt derned skal det helt sikkert også gøres :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne L

  Min kæreste og jeg bor i den dejligste lejlighed med en stor altan, men den mangler i den grad en masse krukker og planter til at skabe den helt rette sommerstemning!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Pedersen

  Vores nye altan skulle udstyres med blomster, tomatplanter og krydderurter. En bænk og nogle hynder/tæpper ville også sprede hygge 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Sikke en fin forvandling af jeres uderum! Vi drømmer også om at gøre vores altan mere hyggelig. Vi har allerede været i Silvan for at købe brædder osv til at bygge et bord og to lange bænke, men nu mangler vi lidt småting til at pifte det hjemmelavede bænkesæt hyggeligt! Jeg har forelsket mig i den lyskæde, som i har købt! Krydser fingre! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Min have som for en måned siden blot var en græsplæne og to ensomme æbletræer kunne godt bruge lidt mere “liv” i form af endnu flere frugttræer og bærbuske. Går all in på den spiselige have :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Først og fremmest; Hvor er det blevet fint!
  Min kæreste og jeg har for nyligt investeret i en grund, hvorpå vi er ved at opføre et nyt kolonihavehus. SUen rækker dog ikke meget længere end blot til huset i år, så det ville være helt fantastisk med et økonomisk tilskud til at skabe stemning på vores nye terrasse :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Astrup

  Ej hvor er der blevet hyggeligt i jeres gård. Jeg håber i og jeres naboer får brugt den rigtig meget 🌸
  Vi er lige blevet husejere og jeg drømmer om at pifte vores nye terrasse op med lamper, nye krukker og smukke blomster 🌸🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Sand Nicolaisen

  Jeg har altid drømt om traller som laves om til en hyggelig sofa med puder og tæpper, hvor man kan ligge sammen med sine veninder og sin kæresten. købe en masse lys som kan tåle at hænge udenfor. Derudover elsker jeg at plante selv, så en masse af jordbær, ærter, rabarber,kirsebær, salat og kartofler til middagesbordet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Mikkelsen

  Vi har en lidt trist have, derfor vil jeg gerne friske den op med møbler og en masse skønne blomster for at få lidt liv der ude :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser vildt hyggeligt ud! Det har I sgu gjort godt :) Jeg var faktisk selv i Silvan for ik så længe siden, for at finde nogle potter og potteskjulere til at omplante min monsterra, men synes faktisk ikke at deres udvalg var så differentieret i forhold til hvad jeg havde brug for. Men det var jo så til indendørs planter. Skulle jeg kigge efter ting til udendørs brug, så tror jeg sagtens at jeg ku ha gået dernede lidt længere. Om ik andet har I i hvert fald sørget for god inspiration :)

  Jeg er heldigvis velsignet med en altan – selvom den vender ud mod motorvejen, og det derfor larmer lidt (og altid blæser, da gaderne nærmest er designet som en vindtunnel ude ved os), så har vi en vildt lækker nordøst-vendt altan med morgensol og godt udkig ud over villakvartere, og endda med lidt kig til solnedgang, som jeg vildt gerne vil udsmykke. Desværre må vi ikke hænge noget ud over rælingen (noget med at lejlighederne ikke må skille sig ud fra hinanden). Men jeg vil vildt gerne have et lille vintage café sæt, eller måske sådan en bænk, som den I styler, med tæpper og puder. Nogle krukker med planter og krydderurter (forestiller mig terrakottakrukker i forskellig str. med timian, rosmarin, mynte, persille og dild) og måske et lille træ (gerne et lille citrus eller oliventræ, men det overlever aldrig på vores altan, desværre, og så vil pladsen nok også blive lidt kneben). Sådan en rigtig middelhavsinspireret altan kunne være vildt lækker, med mulighed for at sidde ude og spise morgenmad i morgensolen såvel som at nyde et glas rosé i sommersolnedgangen. ^_^

  Go konkurrence til alle og mange tak for denne lækre mulighed :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tine kristensen

  vores ellers så hyggelige terrasse trænger virkelig til et opløft efter de mange vintermåneder med kulde og sne. Håber at kunne vinde så vi kan få frisket den op inden sommeren for alvor kommer :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Der trænger til en bænk først og fremmest. Dernæst lidt Potteplanter til at skabe hygge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er utroligt, hvor lidt der skal til for at peppe en kedelig baggård op. Min baggård kunne også godt trænge. Vi har ikke engang nogle siddepladser, så baggården bliver kun brugt til cykelopbevaring. Jeg drømmer om planter og plads til at drikke kaffe i formiddagssolen.

  Mvh. Michelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ketty J

  Wow hvor blev det flot, det kan virkelig pynte bare med lidt planter :) Hvis jeg var så heldig, ville jeg bruge gavekortet på nye krukker, nogle små træer, måske en lille hygge krog med et lille bord og stol til morgenkaffen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Kathrine

  Jeg flytter snart ind til min kæreste, som har den dejligste altan med udsigt over åen i Aarhus. Lige nu er der bare et par stole og et bord. Jeg GLÆDER mig til at gøre den fin! Nu er nattefrosten vist også væk for denne gang, så jeg vil snart i gang. Der skal helt sikkert også være krukker med bærbuske, men lyskæden havde jeg ikke lige tænkt på – det ser jo super godt ud! Må klart i Silvan asap!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Masser af krydderurter i en halv vintønde vil forskønne vores uderum helt fantastisk og vil bløde op på zink, sten og sorte farver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  En halv vintønde med masser af krydderurter vil bløde op på haverummet med zink, sten og sorte elementer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Vores uderum er i skyggen og det giver selvfølgelig en del udfordringer når det skal gøres grønt og hyggeligt. Jeg drømmer om skyggeplanter, lyskæder og puder og tæpper, så der kam blive rart at være.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg ville have et lille terrassesæt nede i gården, så man ikke var tvunget til at sidde på borde/bænkesæt, når vi griller :-) Og så ville jeg have krukker med lavendel, hortensia og bær, så man kan hapse lidt når man nyder solen ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg har ENDELIG fået lejlighed med altan, efter at have boet i årevis uden udeområde. Jeg er helt høj på tanken om sommer på min lille plet i solen, og vil elske at slå mig løs i krukker, lyskæder og planter <3

  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg drømmer om store, grønne planter i smukke krukker! Og solskin ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg drømmer om at gøre Københavns grimmeste gård til et sted man har lyst til at opholde sig. Det vil indbærer bord/bænkesæt, et lille bålsted samt masser af grønne plante og hygge belysning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie Brock Johnsen

  Min altan ser bare trist og ked af det ud, så selvfølgelig kunne jeg godt bruge en tur i Silvan for at muntre den op. Det vil vidst gøre alle glade :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg er flyttet ind hos min kæreste, som har en skøn altan – uden noget! (Jovist én skammel…). Så det er det helt store sommerprojekt, vi står overfor; og hvor vi skal begynde og ende har jeg intet overblik over endnu. Jeg drømmer om et gitter på bagvæggen, hvor jeg kan hænge krydderurter i krukker på, ændre gulvet, få nogle hyggelige møbler og selvfølgelig en masse blomster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Kathrine Johnsen

  Min kæreste og jeg er lige flyttet i rækkehus og vores nye have trænger til en kærlig hånd og en tur i Silvan vil helt sikkert hjælpe med en masse ideer og inspiration :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina KN

  Min kæreste og jeg byggede sommerhus sidste år og havde hverken tid eller penge til haven/ terrassen. Så det var planen at få gjort noget ved i år, så 1000kr i Silvan skulle bruges på nogle fine krukker og planter, en lyskæde ligesom din og nogle brædder til en hjemme-bygget petanquebane 😜⛳️☘️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg er fornyligt flyttet i lejlighed med en lille “indvendig” altan, der dog kan lukkes op. Den vil jeg elske at gøre hyggelig og klar til lune sommeraftener!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg drømmer om at gøre vores terrasse til en hyggelig forlængelse af vores dejlige hus. På terrassen skal der være masser af farvestrålende blomster, fine lyskæder og et gitter med plads til hængende planter. Derudover skal der være en masse bærplanter, så der kan høstes lækre bær hele sommeren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Svarrer Pøhl

  Drømmer om at skabe flere små hyggelige rum i haven. -plantekasser, diy havebord af planker, bænk, vertikalt plantebed til jordbær&salat samt et udekøkken. Krydser fingre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Vi har planer om at lave vores triste, kedelige terrasse om til et hyggeligt miljø med træterrasse og plantekasser. Et sted, man bare ELSKER at være i… Møbleringen er der styr på, men mangler alt til dimseriet, som gør det hyggeligt – potter, planter, og andre hygge-ting, præcis som I også har været afsted efter til jeres hyggelige gård-miljø. Ville være fantastisk at vinde! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline A

  Jeg er netop flyttet i ny lejlighed med en skøn og stor altan. Mine planer med altanen er at anskaffe mig en masse spiselige planter, som både dufter skøn og som kan anvendes i køkkenet. Her tænker jeg både krydderurter, bærbuske og små træer. Mine plan er at udnytte pladsen, også i højden – med altankasser, potter på væggen og klatreplanter. Møblerne skal være af bambus, med bløde puder, tæpper og skind. Udover dette vil jeg pynte uderummet med hjemmelavede vimpler og lyskæder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette R

  Det ser godt ud 👌🏼
  Jeg har endelig fået stof til mine udemøbler. Nu trænger de til en ordentlig omgang slibning og maling. Lidt lys mv. ville også kunne skabe hygge 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dianna

  Åhh det vil jeg gerne vinde! Vores lille have trænger til at få gennemført rigtig mange små projekter, men det kunne være lækkert at lave et udekøkken på terrassen 🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone H

  Siden vi flyttede ind i vores lejlighed for 2 år siden, har vi haft en drøm om at gøre vores 8 kvadrat meter store altan til en hyggelig oase. Indtil videre er der kommet et lille bord-stole sæt derud og lidt krukker med planter, men det ser ikke ud af det store. Specielt ikke når altanen har en ret krævende personlighed, idet dens kedelige og grimme metal farve ikke inspirere nogen. Jeg drømmer om at kunne få en lille bænk, nogle flere planter, lamper (ligesom jeres) samt lidt træ op til at skjule det grimme metal udseende. Jeg er sikker på en tur i Silvan vil kunne være behjælpelig til at nå drømme looket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Tønder Christiansen

  Jeg ville fylde mine 2 små altaner, som lige nu er helt tomme, med planter, urter og andre fine ting :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Balslev

  Krukker, krukker, krukker… HAr lige højtryksrenset hele vores terrasse og nu trænger den til noget liv :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Saabye

  Figentræ,masser af urter i trækasser og potter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Bærbuske i krukker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  min nye altan (Som pt bare er et stykke tag) trænger til en fin bænk a la Sydneybænken og potter med blomster :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigrid

  Min kæreste har lavet nye altankasser så vi kunne godt bruge en tur i Silvan til at få piftet resten af altanen op :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Vi har overtaget en lille forhave/gårdhave til vores rækkehus, som desværre har et elendigt udtryk pga. grimme/manglende fliser. Jeg vil derfor gerne have suppleret op og dækket manglende sten. Derudover så kunne mine altankasser godt trænge til en opdatering med friske urter mv. Her vil jeg tænke over at plante planter, som er gode for bierne. Desuden er jeg vild med lyskæden, så sådan én måtte jeg nok også have med! Virkelig fint resultat, du har fået 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaja Paulsen

  Vi har lige revet et stort og GAMMELT drivhus ned i vores have og drømmer om at lave et hyggeligt gårdhjørne med bænk, lyskæde og en masse krukker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg drømmer om at give vores altan en makeover med træolie, planter, krukker med blomster og en lyskæde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Jensen

  Jeg bor i lejlighed med svalegange, som bare er kedelige og grå. Som studerende er der ikke meget luft i økonomien til at gøre noget. Men drømmer om en bænk og en masse planter og oliventræ i krukker og nogle lækre puder, så man gider sidde derude :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg har hverken have, gård eller altan så jeg ville give det til min mor, som har et lille frimærke af en have

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Krogh

  Mit ønske er at lave halvdelen af vores indkørsel om til en gårdhave.. Der er nemlig læ, sol og masser af plads til både planter, siddepladser og leg. Så kan vi forældre slappe af i en lækker grøn oase og vores drengene kan køre rundt på deres små motorcykler.. Det er min sommerdrøm :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Frigaard

  Jeg bor i et lille byhus, men en lille bitte have.
  Jeg ville elske at have mange flere potter, med blomster og krydderurter der ude. Det giver sådan en god atmosfære

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Jeg elsker planter og de rum man kan skabe med det. Jeg er i forvejen indehaver af en stor have med masser af flotte og gamle stauder, buske mv., men mine terrasser mangler lidt mere personlighed. Her ville jeg gerne stille en masse krukker, en lækker bænk og nogle lækre tekstiler i form af tæpper og puder – så den også kan benyttes en kølig sommeraften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Der er desværre ikke meget plads, men en lækker bænk og nogle flotte krukker kunne være så fantastisk på vores altan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Åh, hvor fint :) Jeg drømmer om en flot træterrasse med en masse krukker som kan tilføre noget varme til det noget kolde gårdmiljø vi har. i Silvan har jeg set så mange fine krukker og jeg kunne købe mig fattig – derfor ville præmien være kærkommen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEW IN: SCENTED CANDLE