TYVSTART UDSALGET - SPAR 25% PÅ ALT HOS MOODINGS

NEW IN: SCENTED CANDLE

duftlysH&M HOME skuffer mig sjældent. Det gør de heller ikke, når det kommer til duftlys og lys generelt. De har næsten altid nogle skønne af slagsen at vælge i mellem – og til en fornuftig pris. Jeg bryder mig ikke så meget om, når duftlys er for parfumerede. Så kan jeg alligevel kun holde ud at have dem tændt i 5 minutter, hvilket der ikke er så meget fidus i. Lyset her røg med mig hjem, sidst jeg var et smut forbi, og udover at være megapænt dufter det også virkelig skønt og mildt :-)

Det er en klar lille anbefaling herfra.

Camilla Marie

1 COMMENT

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TYVSTART UDSALGET - SPAR 25% PÅ ALT HOS MOODINGS