A LITTLE TIP FOR YOUR NEW TEXTILES

EN INSTAGRAMPROFIL DU BØR FØLGE #1

Noget af det bedste ved hele den her blog/social media verden, der har åbnet sig over de sidste 5-10 år er uden tvivl den uendelige mængde af inspiration, der pludselig er blevet så let tilgængelig. Det er ikke længere blot boligmagasinerne, der sætter dagsordenen og deler udvalgte boligreportager til inspiration, vi har nu allesammen adgang til at kigge med indenfor i private hjem hos ligesindede ‘bolignørder’, der har lyst til at dele deres univers med os. Jeg finder især meget boliginspiration på Instagram, og jeg tænkte derfor, at jeg vil lave en lille føljeton herinde, hvor jeg i ny og næ tipper om nogle af de profiler, jeg holder allermest af at følge.

idestrup
En af mine absolutte instagramfavoritter vil jeg dele med jer idag – nemlig @idestrup. Bag profilen gemmer sig søde Ida, som vi tidligere har præsenteret jer for herinde, da vi delte billederne af hendes fantastisk smukke Frederiksberg lejlighed her. Siden da har Ida dog skiftet lejligheden ud med et hus, som hun, sammen med sin mand, har sat sig for at renovere fra ende til anden. Og hun lader os heldigvis følge med i processen.

idestrup

Som I måske kan fornemme ud fra billederne her, indebærer renoveringen både mørke gulve lagt i sildebensmønster, et spritnyt køkken og nogle yderst imponerende, hjemmelavede vægpaneler. Der er så mange vilde detaljer, og jeg lover jer, det bliver så vanvittigt smukt det hele! Jeg lapper det i mig, hver eneste gang Ida poster et nyt billede – der er altid god inspiration at hente, for hun har virkelig god stil. Derfor kan jeg også kunne anbefale jer at smutte ind forbi hendes profil trykke følg, hvis I ikke allerede gør det i forvejen :-)

Mette.

6 COMMENTS

 • Mia

  Fedt! Prøv at tjekke @surliving ud. Også et omfattende renoveringsprohejt med virkelig modige og anderledes valg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Den profil kan jeg ikke finde? :-( Æv. Det lyder ellers interessant!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • K

   Hun hedder susliving :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Arh, så fandt jeg den – tak. Hvor er hun sej! Der må jeg følge med :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Kan varmt anbefale nordichomedecor, interioer_entusiaten, ditteliving, carlasofiemolge, klintdrupp og Hannasinspo :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Dejligt med noget inspiration, dem vil jeg tjekke ud – tak! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A LITTLE TIP FOR YOUR NEW TEXTILES