LET THE SPRING IN

CURTAINS – YES OR NO?

Indlægget indeholder reklame i form af affiliate links
gulvlange-gardiner

Image source: Line Klein | Ellos | Therese Sennerholt

Det er sjovt, som tendenser stille og roligt kan snige sig ind under huden på én – nærmest helt uden, at man opdager det. Sådan har jeg det med tekstiler. Da min kæreste og jeg flyttede ind i vores lejlighed for snart 6 år siden, gik vi en stor bue uden om alt, hvad der hedder tæpper og gardiner. Jeg var slet ikke til det. Men pludselig sneg der sig et tæppe ind, og det blev sidenhen skiftet ud med en mere langhåret og blød model. Og mens vi al den tid, vi har boet her, har levet med forholdsvis diskrete gardinløsninger i form af persienner (som jeg egentlig aldrig har brudt mig om, der har bare aldrig været et alternativ, jeg bedre kunne lide), så er de tunge, gulvlange gardiner virkelig vokset på mig. De har noget eksklusivt og samtidigt hyggeligt over sig. Hotel-stil på den gode måde. Og med vores 3 meter til loftet og høje vinduer, så tror jeg, det ville klæde vores stue med gulvlange gardiner. Det eneste, der afholder mig fra at gøre noget ved det, er, at vi bor til leje og så småt er begyndt at se os om efter noget andet. Så det er lidt af en udskrivning, hvis vi alligevel ikke har glæde af dem i flere år.

Jeg tygger derfor lige lidt på det, alt imens jeg gennemtrævler nettet for muligheder. Naturligvis. Indtil videre har jeg fundet et ret fint udvalg hos yndlings-Ellos, som jeg har samlet her nedenfor. Jeg har især kastet min kærlighed på gardinerne i mørkegrå velour, men måske det bliver lidt for dunkelt. Hvilket look ville I gå efter; hør eller velour? Eller måske noget helt tredje? Byd gerne ind, det kunne jo være, at jeg gjorde alvor af mine gardindrømme på et tidspunkt. Skulle nogle af jer være på nippet til at investere i gardiner eller nogle af alle de andre fine sager fra Ellos’ sortiment, så vil jeg i øvrigt lige tippe om, at de giver 25% på ALT frem til 4. april! Ingen rabatkode eller noget, rabatten bliver bare fratrukket ved kassen. Reeet lækkert!

curtains-ellos1. Mørkegrå velour | 2. Grøn hør | 3. Lys rosa velour | 4. Hvid hør | 5. Beige hør

Mette.

6 COMMENTS

 • Anne

  Hold nu op, hvor er velourgardin fedt! 👏🏻 mon det kan fungere som mørklægning?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Jeg tør selvfølgelig ikke garantere for det, men jeg forestiller mig at det nærmest vil have en mørklæggende effekt – sådan noget velour er jo ret tykt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg elsker gardiner! Udover at tilføre hygge og et lækkert luksuriøst præg til hjemmet, så er det med til at forbedre akustikken i et rum (og det er virkelig noget mange moderne hjem godt kunne bruge). De er et must i mit hjem

  Jeg har lige hængt velourgardiner op i soveværelset. Sådan nogen lange, tunge nogen som går fra loft til gulv. Det er virkelig lækkert at se på

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   God pointe med akustikken! Årh, det lyder præcis som det, jeg drømmer om! Hvor er dine gardiner fra? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   De er hjemmesyede, så desværre ikke links til forhandler

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Arh okay, men sejt! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LET THE SPRING IN