FIN FORSTØVER PÅ BUDGET - DINE PLANTER VIL TAKKE DIG

CONFETTI VIBES

Keramik - TerrazzoIndeholder affiliate: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Hvis der er noget, jeg bliver glad af at se på, så er det altså prikker og konfitti-lignende overflader. Da jeg deltog på et keramikkursus sidste år, gjorde jeg også flere forsøg på skabe prikker i glasuren, og det endte faktisk også med at lykkes meget godt. Jeg har brugt mine skåle flittigt lige siden, men har man ikke mod på at kreere sine egne, så har H&M Home  disse super pæne, håndmalede af slagsen i sortimentet lige nu. I forhold til konfetti-looket, så har jeg også tidligere blogget om terrazzo, og trenden er bestemt ikke blevet mindre siden. Jeg har endnu ikke selv kastet mig over den, men det fine fad her, kunne jeg bestemt godt finde på at klikke hjem, og så går jeg og leger lidt med tanken om fixe en ny bordplade i terrazzo til vores sofabord. Jeg har bare endnu ikke helt regnet ud, hvordan jeg skal kringle den.. Måske noget med nogle fliser? Egentlig er jeg stadig glad for DIY-betonlooket, som det fik for et par år tilbage, men jeg har været så dum at stille noget alt for varm på bordpladen, så kalkmalingen ligesom et boblet helt op i det ene hjørne. Mega ærgerligt. Så enten skal det have en ny omgang kalkmaling eller også skal jeg finde på en ny løsning – vi er nemlig ret glade for størrelsen på bordet, så det skal helst ikke skiftes ud. Byd endelig ind, hvis I har en god idé :-)

Mette.

2 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FIN FORSTØVER PÅ BUDGET - DINE PLANTER VIL TAKKE DIG