CHARMERENDE TOVÆRELSES MED FINE DETALJER

A NEW CHAIR MEMBER AND A DISCOUNT CODE

Indlægget er sponsoreret af Moodings.com
menustol

Det er ikke mere end halvanden måned siden, at denne skønhed flyttede ind under mit spisebord. Nu har jeg så fået mulighed for at byde endnu et stolemedlem velkommen. Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at det skulle være Afteroom Dining Chair fra Menu. Den har jeg haft et godt øje til i lang tid. Jeg har klikket den hjem fra Moodings.com, som er i top 5 over mine yndlingswebshops. Det er altid en fornøjelse at handle på Moodings, da de har et skarpt, håndplukket udvalg, som jeg nemt kan danne mig et overblik over … og så er de en af de webshops, der altid tilbyder gratis fragt. Wehuu!

Jeg synes, at stolen er pæn både i hvid og grå. Men ligesom med min Kubus-stage og min AJ bordlampe valgte jeg den i sort. Jeg synes de ikoniske, smukke former kommer bedst til udtryk ved en sort silhouette. Måske kan I følge mig … eller også er det bare mig? :-)

Ligesom med den gamle Myre-stol har den tre ben, hvilken man lige skal vænne til. Jeg synes, stole med tre ben kan noget helt særligt, da det giver stolen lethed. Selvom den muligvis ikke ser helt “comfy” ud, så er det min oplevelse, at den støtter det helt rigtige sted på min ryg, hvilken gør den god at sidde på. Jeg har dog endnu til gode at teste den igennem en hel aften i godt selskab, men det skulle undre mig, hvis den ikke også består den test ;-)

Nåh, men nu til den sjove del. Jeg har nemlig fået lov til at dele en rabatkode med jer til Moodings, som giver jer -15% til og med d. 23. marts. Koden I kan bruge er “homesick15” – god shoppelyst :-*
menustol2
English recap: We’ve got a new family member – the Afteroom Dining chair from Menu, which I got from Moodings.com. One of my favourite webshops since they have a great selection of brands and products. I chose the chair in black because I think it makes the iconic shape stand out, though I also love the chair in white and grey. It may not look that comfy, but my experience is, that it actually is. I have not tried to sit on it for a whole evening yet, but I will be very surprised if it does not stand the test ;-)

And now to the fun part. If you are in the mood for shopping, you can get -15% on everything from Moodings by using the discount code “homesick15”. The code is valid until March 23 :-)

Camilla Marie

Indlægget indeholder annoncelinks / This post contains ad-links

1 COMMENT

  • Kristina

    Jeg eeeeeelsker den stol! Synes den er så fin. Min kæreste er dog ikke med om bord – han synes den ser underlig ud :(

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CHARMERENDE TOVÆRELSES MED FINE DETALJER