44 GREY TONED SQUARE METERS

PINK PINK PINK

homesick pink1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6
Indeholder annonce links / Contains ad links

Er jeg den eneste, der ser lyserød over det hele? Vi bliver lært fra barns ben, at lyserød er en feminin farve, men det er ligesom om, at der er gået trend i farven – og jeg er faktisk en lille smule vild med det. Det er jo ikke fordi, vi pludselig skal indrette os med lyserød fra gulv til loft eller klæde os i farven fra top til tå – det bliver alligevel for sukkersødt til mig – men sådan en sofa eller den der plakat går da lige i cool-kategorien. Hvad siger I – er det go eller no go? :-)

Translation: Am I the only one who sees pink all over the place? I guess pink is not only a feminine color anymore, but it’s also quite cool whether it’s clothes, shoes or furnitures. I kind of love the trend – not that I want to decorate everything in pink or wear it from toes to head, but the sofa or poster you see above is definitely in the cool-pink-category. Or what do you say – is it a go or no go? :-)

Tatiana.

1 COMMENT

  • Chr. Leth

    Rigtige mænd kan IKKE lide lyserødt!
    Hilsen og knus fra onkel Christian

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

44 GREY TONED SQUARE METERS