PINK PINK PINK

IT’S ALL IN THE DETAILS: TERRIFIC TAPS

Vandhane Messing

Image source: 1 / 2 / 3

En absolut uundværlig del af køkkenet er vandhanen. De kommer i alverdens forskellige afskygninger, og typisk er de af krom – i hvert fald her i Danmark. Men de seneste par år har det populære materiale altså fået konkurrence. Både armaturer i messing og i mat sort er noget man ser mere og mere, og jeg er vild med det. Vandhanen kan umiddelbart virke som en lille bagatel, men det gør altså en kæmpe forskel for køkkenets helhedsudtryk, når den slags detaljer er velovervejede. Se bare billederne ovenfor. Jeg er både vild med kombinationen af messing og marmor samt det matte, sorte armatur som kontrast til de hvide, industrielle fliser. To meget forskellige udtryk, men de fungerer. Jeg tror dog, at min favorit er hanen til venstre i bruneret messing. De patinerede look er virkelig smukt, og så forestiller jeg mig også, at det er en anelse nemmere at vedligeholde i længden. Og hvis jeg ikke tager meget fejl, er det tilmed en Quooker-vandhane  – I ved, de der enormt smarte haner, der også har kogende vand. Det må altså være min drømmevandhane. De har en voldsom pebret pris, men shit hvor er de altså også bare smarte! Og shit, hvor føler man sig gammel, når man har en ‘drømmevandhane’… Haha. Åh, gud. Please sig, at jeg ikke er den eneste?!

Translation: An absolutely indispensable part of the kitchen is the tap. They come in all sorts of different forms, but typically they are made of chrome – at least here in Denmark. But the past few years, the popular material has got itself some competition. Both fittings in brass and matt black are are getting more and more popular – and I love it! It makes the whole kitchen look much more exclusive, when details like that are considered. 

Mette.

4 COMMENTS

 • Gustavo Woltmann

  Jeg kan rigtig godt lide det sorte design. Det er anderledes og interessant.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Enig, det er virkelig fint og bemærkelsesværdigt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  Min kæreste og jeg skal (forhåbentlig snart) til at lave køkken og jeg har også forelsket mig i den vandhanen fra Quooker i bruneret messing, så jeg blev lige nødt til at google forleden… Og AV!, ca. 20.000kr – for en vandhane!?!
  Men den er bare så pæææn! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Haha, ja det er altså en fuldstændig crazy pris!! Men den er nemlig bare så pæææn og smaaaart.. Men mon ikke der også er andre, der laver vandhaner i bruneret messing, bare uden den smarte (og meget dyre) Quooker løsning? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PINK PINK PINK