IT'S ALL IN THE DETAILS: TERRIFIC TAPS

BATHROOM THERAPY

homesick-bathroom-2 homesick-bathroomImage source: 1 / 2 / 3 / 4

Atmosfæren i badeværelset er noget helt særligt, og særligt godt er det til planter, der kræver skygge, høje temperaturer og høj luftfugtighed. Så hvis ikke du allerede har forvandlet dit badeværelse til en grøn oase, så er det måske på tide. Planterne forbedrer nemlig både mikroklimaet i det våde rum, men vil også uden tvivl øge dit humør og give en følelse af velvære. Det er på alle måder ren badeværelsesterapi.

Translation: The atmosphere in a bathroom is good for plants that require shade, high temperatures and high humidity. So if you haven’t already turned your bathroom into a green oasis, then it might be about time. The plants not only improve the microclimate in the wet room, but they will also boost your mood and give you a sense of well-being. It’s nothing but bathroom therapy in all ways.

Tatiana.

6 COMMENTS

 • Rikke

  Kunne man måske få nogle gode idéer til hvilke planter det dækker over? Jeg har intet vindue på mit badeværelse, så har ikke haft planter derude, fordi jeg tænkte de skulle have sol?

  Planter og jeg plejer desværre ikke at komme overens!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   De fleste kaktusser og sukkulenter er ret gode til badeværelset, fordi de kan tåle lange perioder uden vand og er vilde med den høje luftfugtighed i badeværelset. De er desuden supernemme at passe :-) Planter som Monstera og Calathea tror jeg faktisk også vil trives godt i det miljø, dog skal Calathea vandes ret ofte. Jeg er sikker på, at din blomsterhandler også kan hjælpe dig på vej :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hej med jer! :-) Der er vel ikke nogle der kan fortælle hvilke planter det er? Jeg har simpelthen så svært ved at finde sådan nogle planter til mit badeværelse.
  Jeg er lige flyttet i ny lejlighed, og der må ikke hænges noget som helst op på væggene, så badeværelset virker bare så bart på en måde. Så det ville være fantastisk at gøre det mere levende og hyggeligt med nogle skønne planter :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Så er planter da super ideelle, ja! :-) De fleste kaktusser og sukkulenter er ret gode til badeværelset, fordi de kan tåle lange perioder uden vand og er vilde med den høje luftfugtighed i badeværelset. Planter som Monstera og Calathea tror jeg faktisk også vil trives godt i det miljø, dog skal Calathea vandes ret ofte. Jeg er sikker på, at din blomsterhandler også kan hjælpe dig på vej :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

   Tusind tak for svar! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må få lageret mit badeværelse op med flere planter :)

  Rigtig god dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

IT'S ALL IN THE DETAILS: TERRIFIC TAPS