A CHRISTMAS TABLE SETTING

DREAMING ABOUT RATTAN FURNITURE

Indlægget er sponsoreret af Cane-Line

Cane-Line Rattan Møbler

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Vi er helt vilde med den tendens, der ses i forhold til naturlige materialer i indretningen for tiden, og vi spår, at vi kun lige har set toppen af isbjerget, hvad det angår. Særligt rattan har vundet vores hjerter, der efter en del år i skammekrogen virkelig er tilbage! Det smukke naturmateriale minder om bambus, men modsat bambus er det ikke hult men derimod massivt, hvilket gør materialet meget stærkt og samtidig utroligt fleksibelt, hvorfor det er særligt anvendeligt til møbler. Endnu et plus ved rattan er, at det er enormt hurtigvoksende og derfor også er meget bæredygtigt. Det er med andre ord lidt af et vidundermateriale, som med sin smukke gyldne farve har en fantastisk evne til at smelte ind i rummets indretning og samtidig tilføre en diskret varme og naturlighed.

Her har vi samlet 6 favoritter fra Cane-Line, som virkelig er skarpe, når det gælder rattan, og desuden producerer alle deres produkter med øje for både miljø og social ansvarlighed. Særligt den smukke SENSE-sofa er vi meget begejstrede for, det kan I læse mere om lige her. Og som et lille tip, kan vi i øvrigt fortælle, at sofaen kan erhverves med 15% rabat resten af året. Har man ikke helt mod på at gå all-in på rattan med en sofa, kan man også starte i det lidt mindre med en enkelt stol eller en elegant kurv. I kan se meget mere til både rattan og Cane-Lines øvrige udvalg af kvalitetsmøbler her.

 

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A CHRISTMAS TABLE SETTING