ANOTHER BEAUTIFUL CALENDAR

SPAR 20% PÅ BOLIGSAGER FRA ELLOS

ellos-rabat

Annoncelinks: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Pssst! Jeg vil blot lige tippe om, at I lige nu kan spare 20% på hele Ellos’ altid lækre boligsortiment.  For at få rabatten skal I bruge rabatkoden 345446, når I tjekker ud. Koden gælder til og med på søndag, men dog ikke på i forvejen nedsatte varer. Herover kan I se nogle af mine Ellos-favoritter. Selv har jeg de sorte sengelamper, som I måske husker, jeg skrev om lige her – de er så fine, synes jeg. Klassiske og lidt rå på samme tid. I like.

Translation: Pssst! Right now you save 20% on Ellos’ beautiful interior goodies – also their furniture. Use the discount code 345446 when finishing your order. The code is valid until Sunday but does not count goods all ready reduced in price. Above I’ve found some of my current Ellos favorites … maybe you remember when I wrote about the black bedside lamps? I love them so mush since I think they are elegant and industrial at the same time. 

Camilla Marie

 

 

4 COMMENTS

  • Haha, hvordan kan det være, at der altid dukker rabatkoder op til alle mine yngligsbutikker, når jeg ikke har flere penge på shoppe-kontoen? Hvis jeg havde flere moneter til overs, blev de smidt efter den smukke plakat, er helt forelsket i den!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise Balslev

    Hvordan er kvaliteten af de fine lamper?
    :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ANOTHER BEAUTIFUL CALENDAR