DEN ULTIMATIVE BLACK FRIDAY SHOPPEGUIDE

PRETTY POSTERS FROM DESENIO + A 25% DISCOUNT CODE

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF DESENIO

I dag skal det handle om noget, vi allesammen elsker – nemlig plakater! Det er ikke hver dag, vi bliver spurgt, om vi har lyst til at shoppe lidt på en af landets lækreste plakatshops, men det skete altså forleden :-)
10

Ud af Desenios brede udvalg på næsten 1.000 forskellige plakater, så ville skæbnen, at vi, helt uden at vide det, alle tre havde bestilt den smukke Capo d’opra plakat – hvad er oddsene lige for det? Heldigvis bestilte vi også andre plakater. Andet ville næsten være kedeligt … Herover kan I se, hvordan Tatiana har valgt at style Capo d’opra plakaten med Cactus plakaten. Den sarte lyserøde og grønne farve spiller ret godt sammen, synes I ikke? I øvrigt er den sorte ramme, sølvrammen og Moebe rammen også fra Desenio, og selvom rammerne er ret forskellige, så ser de jo super fine ud sammen.

Det samme er tilfældet hjemme ved Mette, der også har stylet plakaterne i et miks af de forskellige rammetyper. Den store plakat til venstre er den smukke Let The Light In plakat i denne sølvramme, den kvadratiske er Hellebore plakaten i denne sorte ramme og plakaten til højre med det betagende kvindeansigt er plakaten Serene i denne lille sølvramme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helt generelt er vi altså positivt overrasket over rammerne fra Desenio, der er robuste i kvaliteten, men samtidig har en elegant, slank ramme, som vi bedst kan lide det. Desuden er rammerne med plexiglas, hvilket gør rammerne fantastisk lette, og man skal i hvert fald heller ikke være bange for, at de går i stykker under en flytning. Måske tænker I stadig, at plexiglas ikke lyder så sexet. Vi havde da også vores skepsis, men vi kan vitterligt ikke se forskel fra glas og plexiglas, da de har den helt samme blanke overflade. Derfor bliver det altså 1-0 til plexiglas-rammer herfra ;-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hjemme hos Camilla Marie pynter Dancer Under Surface plakaten tilmed i en af de mindre sølvrammer – vi har åbentbart bare fået en kærlighed for sølvrammer, men et eller andet sted er det da også bare en skøn afveksling fra den altid klassiske sorte :-)

Og nu til den sjove del … Vi har nemlig fået lov til at dele en rabatkode med jer, som giver jer -25% på hele Desenios plakatsortiment. Alt I skal gøre er at indtaste koden “homesick25” i rabatkodefeltet, når I afslutter købet. Koden gælder til og med på torsdag d. 1. december.

Selvom Desenio virkelig har mange plakater, så er det faktisk ret nemt at navigere rundt på siden ved at søge i de forskellige kategorier, fx fotokunst, naturmotiv eller grafisk. Der er mange fine at vælge imellem, og mange som man heller ikke har set andre steder før – I kan nok forestille jer, at vi havde temmeligt svært ved at vælge. De fleste af plakaterne ligger i et yderst fornuftigt prisleje, så alle kan være med. Den store Capo D’opra plakat, altså i 70×100, koster fx kun 259 kr., så det vil sige 195 kr. med fratrukket rabat ;-)

 

 

5 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DEN ULTIMATIVE BLACK FRIDAY SHOPPEGUIDE