OVERWHELMINGLY BEAUTIFUL

POUF IT

dias11 / 2 / 3 / 4 / 5
Indeholder annonce links – Contains ad links

Det blev åbentbart både til et puf og farvetema i dagens anledning, men grå og røde nuancer har også altid været en smækker farvekombination, hvis I spørger mig. Puffer har efterhånden fundet sin vej ind i vores hjerter igen efter flere års pause med en minimalistisk kærlighed til indretning. Jeg kan egentlig ret godt lide, når puffer bliver hævet lidt fra jorden, som ved nr. 4 og nr. 5, hvilket gør dem knap så tunge at se på, men der er noget ved alle 5 styks, som jeg er vild med – på den ene eller anden måde. Har I en favorit? :-)

Translation: Apparently it wasn’t enough with a pouf theme, so I hope you like the color theme too – grey and red shades have always in a lovely color combination, if you ask me. In some way or another poufs have definitely found a place in our hearts again after several years of minimalistic decor love. I quite like it when the pouf is slightly raised from the ground as no. 4 and no. 5, as it makes them look a little less heavy, but there’s something about all of those above, which I really like one way or another. Do you have a favorite?  

Tatiana.

2 COMMENTS

 • Ida

  Hej Homesick!
  Tak for en deljlig og altid inspirerende blog!
  Har I nogle forslag til en puf som vil passe godt til de populære ‘Mexico’ stole? Jeg er ejer af en og jeg synes at den er gudesmuk, men jeg synes at man mangler noget til benene når man sidder i den – jeg har bare svært ved at finde en, som jeg synes passer.
  Jeg håber at I har lyst til at hjælpe mig! På forhånd tak 😊
  Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Ida,

   Tak for de søde ord. Det varmer, selv på sådan en kølig onsdag! :-) Jeg kan godt forstå, at du er glad for din stol – den er så fin. Hvilken puf der passer til er et godt spørgsmål…. måske det skal være sådan en blødere puf, som egentlig bare er en stor pude, hvis du forstår hvad jeg mener? Lidt ligesom nr. 1 i indlægget. Hvis du er til marrokanske mønstre, så kan man også få nogle superfine puffer i det og det tror jeg faktisk ville passe godt til din stol. Du kan evt. tjekke hvad de har på https://maroqcph.com

   Jeg ved ikke, hvor stor hjælp det var, men håber du er kommet lidt nærmere end løsning :-)

   / Tatiana

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OVERWHELMINGLY BEAUTIFUL