NEW IN: POSTER WITH FLORAL PATTERN

A COLORFUL FLORAL TOUCH

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blomsterne er modtaget i gave fra Bloomon / The flowers are a gift from Bloomon

For lidt tid siden spurgte Bloomon, om vi havde lyst til at prøve deres blomsterabonnement – I ved om nogen, hvor tossede vi er med planter, så det sagde vi naturligvis pænt ja tak til. Det er altså lidt sjovt at blive overrasket af en buket blomster, når pakkemanden ringer på – jeps, buketten bliver nemlig leveret i en papkasse som en hvilken som helst anden pakke – dog en pænere en af slagsen og specialdesignet til blomster. Det er altså ret smart. Vi har ikke selv haft en finger med i spillet angående udtryk, men det har Bloomons buketdesigner, Anton, tilgengæld. Derfor et bukettens udtryk blot en overraskelse, når de kommer ind af døren. Fælles for buketterne er, at de er fulde af farver fra en masse forskellige blomster, der er bundet i en løs buket. Personligt havde jeg nok aldrig valgt så mange farver, da jeg er som regel er ret kedeligt anlagt og plejer at vælge neutrale farver. MEN jeg er altså gået hen og blevet ret glad for de farverige buketter, som på elegant vis tilfører noget farve til min stue. Med fare for at lyde lidt kuk-kuk, fornemmer jeg næsten min stue smile til mig af taknemmelighed, haha! Derudover elsker jeg den løse, grøftekentsagtige look … Jeg kan godt have det lidt stramt med buketter, der er bundet snorlige, selvom det selvfølgelig er en ret imponerende disciplin at kunne. Jeg synes blot, at blomserne kommer meget mere til sin ret, når de er i en løs og mere “naturlig” buket, hvis I kan følge mig? :-)

Translation: A while ago Bloomon asked if we would like to try out their flower service. You guys know how crazy we are with plants, so of course we kindly said yes to that offer. It’s quite nice to be surprised with a bunch of flowers when the mail man rings the door bell – yes, the flowers are delivered in a package like any other packages, thought this one is prettier and designed for flowers. That’s really smart. We don’t have a vote in the colors or expression of the bouquets, but their flower bouquet designer Anton does. What most of the bouquets have in common is the many different and colorful fresh flowers. Personally I think I would’ve chosen more natural colors, boring as I am, but I must say that I really like how the flowers elegantly adds some colors to my living room. It might sound a bit skizo, but I almost feel how my living room smiles at me in gratitude, haha! I love the way the flowers are put together on a loose, natural way – I think it’s much prettier than a bouquet designed with a ruler, metaphorical spoken.

Camilla Marie

2 COMMENTS

 • Anne-Sofie

  Sikke en flot vase! Hvor har du købt sådan en lækkerbisken? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Mange tak :-) Den har jeg fundet på loppemarked, og den har desværre ikke noget mærke på sig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEW IN: POSTER WITH FLORAL PATTERN