NEW CURTAINS FOR MY BEDROOM

TIP: SPAR 20% PÅ LÆKKER LYD FRA B&O PLAY

BEOPLAY A2Jeg har før savlet big time over den smukke Beoplay A2 højtaler B&O Play, og skulle andre af jer stå med samme forelskelse som jeg, så vil jeg da lige tippe om man lige nu (kun i dag!) kan erhverve sig den med hele 20% rabat. Beoplay A2 er normalt en ret pebret sag, så sådan en rabat er da bestemt værd at tage med, hvis nogle af jer står og skal investere i ny lyd. Boozt giver nemlig 20% rabat på ALT i dag ved køb over 999 DKK.. som i ALT på hele webshoppen – pånær mærkerne By Malene Birger, Barbour, Mango, Hugo Boss og Eton. I skal blot benytte koden MSS20 ved check out. Så happy shopping herfra! Jeg mangler ikke selv en ny højtaler, vi har mere end rigeligt med lyd herhjemme, men lidt nyt tøj kunne jeg nu godt være fristet til at klikke hjem. Eller måske et par sko til vinterens julefrokoster – de her er da ret pæne, hva’?

Translate: Today the webshop Boozt is offering a 20% discount on everything with the code MSS20.. and I just realized that they have my dream speaker in stock: the Beoplay A2 from B&O Play. But my boyfriend already owns two portable speakers, so we don’t really need another one. But it’s so pretty, and with 20% off.. Argh.

Mette

Indlægget indeholder annonce links / This post contains ad links

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEW CURTAINS FOR MY BEDROOM