A NEW BRAND CRUSH & THE MOST BEAUTIFUL COUCH

THE PERFECT KITCHEN SHELF

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF ELLOS

hylde ellospa241689redigeretpa241681redigeret
Forleden fik jeg denne fine hylde ind af døren, for jeg har endnu engang været så heldig at få lov til at shoppe fra Ellos’ lækre boligsortiment (don’t hate me). Jeg synes hylden er den helt perfekte hylde til køkkenet, da det giver mig mulighed for at hænge forskellige køkkenredskaber på krogene – jeg har altid syntes, at det ser så cool ud. Derudover gør den sig umådelig godt over vores lille spisebord, for jeg har i lang tid været i tvivl om, hvad jeg lige skulle stille op med det hjørne, for at det ikke så for tomt ud. Well, problem solved!

Hylden fås desuden også i hvid, men jeg tænkte, at den hvide hurtigt kunne blive lidt for romantisk i udtrykket til min smag, og at den ville gå i et med væggen. Derfor valgte jeg den i denne mørke udgave, som vel at mærke ikke er sort, men mørkbrun. Det opdagede jeg først, da jeg havde bestilt den, så jeg var lidt bange for farven, men jeg synes den er helt perfekt og nærmere mørkegrå-agtig i farven.

Apropos synlige køkkenredskaber, så er jeg altså ret vild med det her rivejern i messing. Kunne det ikke være fint at have hængende sammen med guldsaksen, eller bliver det too much?

Camilla Marie

Indlægget er sponsoreret af Ellos og indeholder annoncelinks

2 COMMENTS

 • Thea

  Hej piger
  Vil bare lige give jer en virtuel high-five for jeres måde at skrive om/anbefale sponsorerede varer. Jeg får aldrig fornemmelsen af at det er ren reklame, men at I virkelig står inde for det I anbefaler, og at I heller ikke kunne finde på at lave indlæg om hvad som helst, bare fordi det gratis – så tak for det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Thea

   Tusind tak, din kommentar betyder mere end du aner <3 … og du har naturligvis helt ret, så det er skønt at vide, at det også skinner igennem :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A NEW BRAND CRUSH & THE MOST BEAUTIFUL COUCH