6 TIPS TIL ET HYGIEJNISK BADEVÆRELSE

IKEA HACK: LACK MOSAIC TABLE

IKEA HACK Idé og styling: Pella Hedeby  |  Fotograf: Ragnar Ómarsson  |  Stylistassistent: Alicia Sjöström 

Det kommer næppe bag på nogen, at vi er vilde med DIY-projekter. Faktisk så vilde, at der er kommet en hel bog ud af det. Som en genre i DIY-kategorien findes IKEA-hacks, som mange af jer garanteret kender. Det går kort sagt ud på at give de standardiserede IKEA-møbler et personligt præg ved at ombygge eller pifte dem lidt op. Det er ret interessant at se, hvad folk finder på af kreative løsninger i den forbindelse. Mange af de kreative hacks er dog mere sjove, end de er kønne, set ud fra min optik. Men det gælder ikke for dette hack. Jeg spottede det forleden på IKEAS egen ‘blog’, og det har endnu ikke sluppet mine tanker. Det er det klassiske og meget budgetvenlige LACK bord (har vi ikke alle sammen haft sådan et hjemme på teenageværelset? Jeg har i hvert fald – det var olivengrønt, og jeg synes det var sejt!), som er blevet forvandlet til et råt mosaikbord med industrielle vibes. Er det ikke fedt? Det synes jeg virkelig, og jeg har så meget lyst til at gøre dem kunsten efter! Desværre står jeg bare ikke lige og mangler et nyt bord, som i overhovedet ikke.. Men måske der er nogen af jer, der gør? I så fald kan I finde en fin lille video-guide til hacket her.

Translation: It’s no secret that we love DIY-projects. Actually we love them so much, that we made a book about it. But we also love IKEA-hacks, and a few days ago I saw this cool hack at the IKEA ‘blog’ and I just can’t get it out of my head. The classic and very budget friendly LACK table has been given a mosaic make-over. Looks beautiful, right? If you want to copy, you can find a how-to movie right here

Mette.

5 COMMENTS

 • Ida

  Kunne være så fint, at lave hylder til køkkenet, på den måde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • awesome idea!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amanda

  Hvor har i købt fliserne? Jeg har søgt på diverse sider og synes alligevel at en kvm koster over de 6-700kr?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Vi har ikke selv forsøgt os med projektet, men vi har spottet, at mosaikfliserne kan findes til ret gode priser på Ebay :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

6 TIPS TIL ET HYGIEJNISK BADEVÆRELSE