A TUESDAY LIST

CASUAL AND PERSONAL

via HOMESICK.nuvia HOMESICK.nuvia HOMESICK.nuvia HOMESICK.nu via HOMESICK.nu via HOMESICK.nu via HOMESICK.nuSource: Stadshem

Jeg er vild med stemningen i boligen her. Den er varm og hyggelig – og stilen lidt tilfældig, helt sikkert uden at det er sådan, det i virkeligheden forholder sig. Selvom jeg kan spotte både IKEA og HAY, så er loppe- og vintagefundene dominerende, og den kombination fungerer altså ret godt, synes jeg.

Translate: I love the atmosphere in this home. It’s warm and cozy – and the style a bit random, even though it’s obviously not. I can spot both IKEA and HAY, but the flea and vintage finds are dominant, and that combination works very well, I think.

Mette.

 

 

1 COMMENT

  • Tereza

    I love this home, it looks stunning! Exactly like you said – love the vintage mixed with IKEA, perfect💕​

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A TUESDAY LIST