8 TIPS ON HOW TO CREATE A STUNNING GALLERY WALL

VIND VORES BOG + EN STOR TAK

HOMESICK DIY BOOK
Selvom det efterhånden er 4 måneder siden vores bog udkom, så modtager vi stadig overvældende mange søde, rosende og begejstrede kommentarer fra de er af jer, som har købt den. Vi er naturligvis ovenud glade for, at bogen sælger – men endnu gladere gør det os altså, når I fortæller os, at bogen også fungerer for jer i praksis, og at I har fået gode resultater ud af vores guides. Det er det vildeste rush at tænke på, at de mange DIY-projekter, vi knoklede med at forvandle til en brugbar opskriftsbog hele sidste sommer og det meste af efteråret, nu rent faktisk står rundt omkring på hylderne (eller pynter som coffee table books) hos rigtigt mange af jer. I er simpelthen de sødeste og mest opbakkende læsere, og de billeder i deler af bogen og jeres egne DIY-projekter under #homesickdiy sætter et kæmpe smil på vores læber. Tænk sig, at I tager jer tiden til den slags, det er simpelthen så betænksomt af jer. Så TAK, virkelig! :-)

Skulle der sidde nogle af jer derude, som har vores bog på ønskelisten, vil vi i øvrigt lige tippe om, at vi lige nu har gang i en konkurrence på vores facebookside, hvor I kan vinde to eksemplarer af bogen; både en til jer selv og en til en ven. I kan læse mere om, hvordan I deltager i konkurrence lige her.

Som altid kan bogen selvfølgelig også stadig klikkes hjem her (annnonce link). Hvis I foretrækker lige at kunne bladre bogen igennem inden i køber, så forhandles den også i fysiske butikker landet over, bl.a. i Bog & Idé, Arnold Busck, Salling og Magasin.

Translation: It’s almost four months since our Danish book HOMESICK DIY was published, and ever since we’ve received so many sweet and loving comments from you guys, and we can’t thank you enough. Best readers in the world!

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

8 TIPS ON HOW TO CREATE A STUNNING GALLERY WALL