A COZY SWEDISH HOME

DREAMING OF A PLANT STAND

plant stand

Credit: Susanna Vento  & Stadshem

Jeg har i lang tid været ret lun på planteboksen fra Ferm Living. Den til venstre. Men jeg er også faldet over andre på Pinterest som f.eks. den på det andet billede, som i øvrigt er stylet så fint. Spørgsmålet er bare, hvor man kan købe dem? Jeg har været forbi jeg ved ikke hvor mange webshops, men uden bid på krogen. Man kan selvfølgelig også bare bruge en almindelig bænk, men det er bare ret fint at planterne er “hegnet ind”. Planteboksen fra Ferm living fås faktisk i mange forskellige farver, og igen har jeg altså bare en svaghed for den grågrønne. Det er den her, jeg taler om.

Translation: I really like the plant box from Ferm Living. The one to on the left. Generally I dig the idea of a rectangular plant stand that sort of “frame the plants” instead of using a bench – don’t misunderstand me here, because that absolutely also looks stunning :-) The one from Ferm Living is available in many colors and I really like this soft green/blue one.

Camilla Marie

Indlægget indeholder annonce links / This post contains ad links

4 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A COZY SWEDISH HOME