CUTE HOME WITH LOTS OF PLANTS

PLAN YOUR WEEK THE PRETTY WAY

via HOMESICK.nuvia HOMESICK.nu

Indrømmet, jeg er ikke verdens mest strukturerede menneske. Slet ikke, faktisk. Lige når det gælder aftaler og møder, er jeg dog forholdvis flittig til at få det hele tastet ind i min kalender, for jeg synes ikke, der er noget meget mere pinligt end at glemme en aftale eller at komme for sent. Men når nu vi bor to herhjemme, kan det være lidt svært at bevare overblikket over hinandens individuelle planer for ugen, og jeg glemmer derfor ofte, hvad det nu lige var min kæreste havde fortalt mig, at han skulle, undrer mig over, hvorfor han ikke kommer hjem, ringer og spørger hvor han bliver af, og får at vide, at jeg da godt ved at han skulle det og det. Og nå ja, det gjorde jeg måske også. Præcis derfor er jeg blevet mægtigt glad for min pæne nye uge-planner (gave), hvor både min kæreste og jeg kan plotte alle vores planer for ugen ind. Det giver et virkelig rart overblik, og gør også at vi ikke kommer til at dobbeltbooke hinanden.

Det er min søde blogger-kollega Daniel, der står bag det smarte koncept Future Planner, som har et stort udvalg af plannere, der dækker over alt lige fra madplaner og familiekalendere til arbejdsplaner og træningsplaner. Det er så sejt, når folk tror på deres idéer og fører dem ud i livet! Og Daniels koncept her er altså særligt smart, da plakaterne kommer i de fineste rammer (enten en messingramme som min eller en klassisk sort ramme), og så medfølger der whiteboard tuscher, som man kan skrive sine planer på med. Når ugen/måneden er omme tørrer man bare glasset af, og så er den klar til at få skrevet nye planer på. Vildt praktisk og meget pænere at have hængende end f.eks. de der meget lidt kønne familiekalendere man kan købe hos boghandleren ;-)

I finder hele udvalget af plannere her, og skulle I få lyst til at klikke en hjem, så har Daniel været så sød at lade mig dele rabatkoden HOMESICK med jer, som giver 20% rabat på hele Futureplanner.dk til og med d. 15. juli.

Translation: I’m so happy about my cool new week-planner from Futureplanner.dk!

Mette.

Indlægget indeholder annonce links // This post contains ad links

9 COMMENTS

 • Anne Mette

  Tak for rabatkoden – den til arbejdet kunne bestemt være relevant for mig, især fordi det kan være rart at viske sine todo’s ud, når de er gjort;). Til de fælles aftaler med kæresten er det at dele en Google-kalender efter min mening noget nemmere, så det råd er hermed givet videre:).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Selv tak – og tak for tippet, det kan godt være, at jeg lige må tjekke det ud :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser virkelig lækker ud! Jeg kæmper selv med strukturen i mine planer, og det ser ud til, at den kan give et perfekt overblik! Emma og jeg glæder os sådan til at vise Jer vores nye kalender – http://emmamartiny.dk/category/kalender/ :-)
  Jeg må hellere lige få klikket en Futureplanner hjem som supplement! Tak for tippet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Ja, ikke? Den er bare så fin.
   Det er SÅ sejt og spændende et projekt I har kastet jer ud i der. Følger ivrigt med på sidelinjen og glæder mig til at se resultatet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er den virkelig! Og hvor er det bare dejligt at høre, at nyheden også er nået ud til Jer. Vi glæder os simpelthen SÅ meget til, vi står med den i hånden! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hej Homesick. Hvilken størrelse valgt i, synes nemlig det er lidt svært at bedømme? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Den måler 70×50 cm og der er masser af plads til at skrive på – så en størrelse mindre vil helt sikkert også fungere godt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Hej Homesickblog :)

  Så fin en plakat og fed idé! Jeg er desværre først lige hjemvendt fra ferie hér fire dage efter rabatkoder udløb – det er vel ikke muligt at få lov at bruge den her på falderebet (eller lidt over)? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Rebekka,
   Årh hvor ærgerligt – vi kan desværre ikke forlænge rabatkoden. Men hvis jeg var dig ville jeg holde øje på Future Planners Facebookside. Jeg har før set, at der er blevet delt rabatkoder derinde. Du kan også prøve at kontakte Daniel, der står bag webshoppen – han er mega sød, men jeg tør ikke love noget, for den er jo udløbet :-)
   Kærlig hilsen Mette.

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CUTE HOME WITH LOTS OF PLANTS