4 UDSALGSFAVORITTER

NO MORE STUDY – IT’S PARTY TIME

homesickblogPhoto credit: 1: HD Etc. 2: Dear Amanda Carol 3: Un Beau Jour 4: Wedding Chicks 5: Hi Sugarplum!

Juhu, vi er alle tre blevet kandidater i løbet af den sidste halvanden uges tid! Jeg har virkelig set frem til at blive færdig. Jeg var da også sikker på, at jeg ville græde af glæde og føle mig ti kilo lettere, når jeg kom ud på den anden side. Sandheden er, at jeg slet ikke kan mærke en forskel. I hvert fald ikke endnu! Er der mon andre, som kan nikke genkendende til det? Det var altså ikke ligesom dengang, jeg fik min studentereksamen – det blev både fejret med hue, hestevogn og lidt for mange cider. Jeg skal selvfølgelig også fejre min nye titel som cand.merc. med cider og dans – jeg har også været afsted for at fejre en masse andre i sidste weekend og så sent som i går. Men den der følelse, som jeg havde forestillet mig, at jeg ville få, den venter åbenbart på sig.

Som sagt, så har jeg inviteret familie og venner til en lille festivas i næste weekend – og jeg krydser fingre for det gode vejr, så vi kan være udenfor i den lille gårdhave, vi har med vores naboer. Jeg forestiller mig, at vi skal grille skumfiduser (som vi gjorde det her), bage snobrød og drikke vin. Måske vi også skal danse lidt! Derudover vil jeg lade mig inspire af Camilla Maries fine forslag til, hvordan man kan sætte stemningen til sådan en sommerfest, og de billederne herover. Har I mon nogle andre gode ideer? :-)

Translation: The three of us finished our masters during the last two weeks – and I’ve waited for this to happen for so long now. I’m celebrating it with family and friends next weekend. My plan is to host a garden party with barbecue, roast some mallows (as we did here), and decorate my patio with inspiration from Camilla Marie’s cute decorate suggestions and the pictures above. Do you have any cool decorating ideas? :-)

Tatiana.

2 COMMENTS

 • Tillykke med titlerne alle 3 :)

  Jeg vil lige spørge om et lidt teknisk spørgsmål, som jeg håber i kan hjælpe med at svare på.

  Læser til dagligt jeres skønne blog, og har selv startet en boligblog for nylig.
  Jeg vil simpelthen høre om retten til at dele andres billeder, hvis man selvfølgelig linker tilbage til kilden, men ikke spørg om lov først? F.eks. som i har gjort med billederne i dette indlæg :) er det ok? Uden at spørge om lov først?

  Håber i kan hjælpe :)
  Vh. Maja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Maja. Tusind tak!

   Hvor er den hyggelig, og tillykke med den :-)

   Det med ophavsret er super svært. Det vi gør er, at vi altid sørger for at kreditere rette vedkommende, så billeddelingen naturligvis gavner ophavsmanden ved at sende trafik tilbage. Det er i den ånd, vi selv deler vores egne billeder – i håbet om at de bliver delt og inspirerer andre. I blogverdenen er det, hvad der typisk bliver kaldt “link with love”. Dog er det rigtigt, at det ikke er alle, der vælger at se det som en fordel og et skulderklap, når billeder bliver delt uden den direkte tilladelse. Bl.a. af den grund har vi også taget vores forholdsregler ved at skrive et lille afsnit i vores “about” om, hvordan vi forholder os til emnet. Her skriver vi bl.a. også, at vi altid forsøger at kreditere, og hvis der skulle være billeder, der ønskes slettet gøres det selvfølgelig ASAP. Jeg vil også anbefale dig at have sådan et lille afsnit, så du på den måde er proaktiv og gør det klart, at det kun er med kærlighed, at du deler billederne – her kan du også skrive, hvordan du forholder dig til delingen af dine egne billeder.

   Helt generelt er de fleste meget positive, når deres billeder deles, da målet for de fleste bloggere netop er at nå så langt ud og inspirere så mange som muligt. Vi har været ude for at skulle slette billeder på baggrund af henvendelser højst 5 gange i bloggens 4 år lange levetid, men jeg kunne godt forestille mig, at det f.eks. er meget anderledes i madblogverdenen. Eller rettere.. det ved jeg, at det er. Måske er det fordi, det bliver mere personligt, og handler om noget andet end blot smag?

   Et par gode tips er i hvert fald, at står der en fotograf anført, er det altid god stil at huske at kreditere vedkommende sammen med kilden. Hår du fundet indholdet via en anden blog, er det også god stil at skrive “xxx” via “yyy”. En sidste ting, jeg lige vil nævne (og som giver lidt sig selv) er, at vi aldrig bruger andres billeder i sponsorerede sammenhænge, da det derved går hen og bliver en kommerciel malkeko, hvilket hverken er i en ophavsmands eller virksomheds interesse.

   Svaret om ophavsret er nok noget mere sort og hvidt, hvis du spørger en jurist. Ophavsret skal i den grad tages seriøst, og det mindste man som blogger altid bør gøre, er at linke med looove og linke korrekt, hvilket gør de fleste glade og mere end det :-)

   Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke med din blog!

   De bedste hilsner
   Camilla Marie

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

4 UDSALGSFAVORITTER