NEW CERAMICS FROM THE ELLOS SALE

4 UDSALGSFAVORITTER

Dias1Lysestage // Serveringsvogn // Plakat // Stol

Har I mon været på udsalgsshopping? I forlængelse af Camilla Maries enormt fine udsalgsfund, så har jeg brugt aftenen på at finde mine udsalgsfavoritter online, og det blev til de fire pæne ting, som I ser herover. Jeg er især hooked på 7er stolen, for det er altså ikke hver dag, at du finder sådan en til -35%. Jeg har virkelig lyst til at klikke den hjem, som en gave til mig selv. Men på trods af den gode udsalgspris, kræver det nogle knaster, at få fingrene i sådan en fin stol! :-)

Tatiana.

Indlægget indeholder annoncelinks

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEW CERAMICS FROM THE ELLOS SALE