NEW IN: BLUE STRIPED BED LINEN

GLITTERING NOTEBOOK AND A VELVET PENCIL

HOMESICK BLOGDer er efterhånden kun to uger til, at vi afleverer vores specialer – og hold nu op, hvor vi glæder os! Jeg tror, at jeg lider af alle specialesymptomer. Jeg har i hvert fald både ondt i hovedet, er træt med træt på, kan ikke skelne dagene fra hinanden og har intet overskud til andre mennesker end mig selv. Det er faktisk en underdrivelse, for jeg har ikke engang overskud til mig selv. Alt er sat på stand-by, undtagen min opgave! Er der mon andre derude, som kan nikke genkendende til det? :-)

Jeg har heldigvis nogle skønne mennesker omkring mig! Min kæreste handler ind, laver mad og lytter til al min brok. Mine veninder kommer med slik, juicebrikker og opbakning – og så har Normann CPH været så søde at fylde mit hjemmekontor – som pt. er rykket ind i min stue – op med smukke kontorartikler fra deres samarbejde med Femmes Regionales. Det gør altså specialeskrivningen en lille smule sjovere, når man kan skrive notater i glitrende notesbøger og lave små huskesedler i fine farver. Det, der får mig til at smile allermest, er dog de fine velourblyanter. De ved åbenbart lige, hvad jeg drømmer om, før jeg selv ved det! ;-)

Hvis ikke I allerede har stiftet bekendtskab med det kreative samarbejdet mellem Normann CPH og Femmes Regionales, så tjek det ud her. Det er for sejt!

HOMESICK BLOGTranslation: I’m handing in my master thesis in two weeks, and I just can’t wait. I’m tired, have a continuously headache and I can’t think about anyone else than my self. Actually I can’t even take care of myself. Everything is on stand-by, except the damn thesis. Anyone else who recognize this? :-) 

Fortunately, I’m lucky. My boyfriend does all the grocery, cooks and listens to my whining. My friends are bringing me candy, juice and backs me up everyday – and Normann CPH has been so kind to pretty up my home office, which is currently in my livingroom, with the most beautiful office supplies from their collaboration with Femmes Regionales. It does make the thesis writing a bit more fun, when you can write notes in a glittering notebook and not to mention the fine velvet pencils. It’s like they knew exactly what I dreamt about, before I knew it myself! ;-)

If you’re not already familiar with the creative collaboration between Normann CPH and Femmes Regionales, go check it out here. It’s awesome!

Tatiana.

4 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEW IN: BLUE STRIPED BED LINEN