THE INDOOR PLANT BEGINNER'S GUIDE VOL. 2

ETHNIC VIBES

slide1rug / hamsa poster / moroccan pouf / white pillow / big pattern pillow/ wide pillow

Den etniske tendens er ikke til at komme uden om i interiørmoden for tiden, og som jeg ret ofte har det med tendenser, så starter jeg med at afvise dem blankt og så ender de så alligevel  med at vokse lidt på mig – og det har denne virkelig formået at gøre. Jeg tror måske, det har noget at gøre med, at den bringer noget virkelig tiltrængt kulør med sig, men på en afdæmpet og virkelig hyggeligt måde. Særligt tæpper og puder synes jeg bringer noget hygge og varme med sig. I den forbindelse har jeg også fået et ret godt øje til den velkendte marokkopude, som vel egentlig er et stille levn fra 90’erne? Den pude på kollagen faldt jeg over, da jeg var et smut på Etsy for at gå på opdagelse i de mange spændende små designshops. Det er shoppen her, der designer dem i alle regnbuens farver til nogle gode priser i betragtning af, at det er læder. Det bedste er næsten, at de rent faktisk bliver produceret og sendt fra Marokko ;-) De viste puder er også fra Etsy og er lavet af gamle kelimtæpper, så der findes ikke to, der er ens, hvilket jeg synes er ret fint.  Det betyder i sagens natur også, at der kun er én af hver pude fra kollagen på lager :-)

Hvad synes du om tendensen?

These days you can’t get by the ethnic tendency in the interior field, and as always with tendencies I rejects them, but then I often end up loving them anyways. It’s totally the same with this ethnic one, but I think it’s because of it’s colored and fresh expression in a back leaned way. I also think it’s very cosy with patterned rug and pillows, and I actually ‘ve got a sweet spot for the well known moroccan pouf. The one on the collage is from this shop on Etsy, who designs the moroccan pouf in leather and in almost every color you can think of. It’s also a great price I think, but the best is the fact, that it’s actually produced and shipped from Morocco ;-) The other pillows are also from Etsy and are made from old kelim rugs, which means that not two pillows are similar.

What is your opinion on this tendency?

Camilla Marie

Indlægget indeholder annonce links / This post contains add links

2 COMMENTS

 • Christina

  Linket til tæppet virker desværre ikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Christina, det var da mærkeligt, for det virker helt fint her :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THE INDOOR PLANT BEGINNER'S GUIDE VOL. 2