HOMESICK DIY: HYLDE MED LÆDERBÆLTER

DEN BEDSTE DAG

col1

I dag er det præcis to uger siden at vores bog udkom – tiden flyver bare afsted. Det er så underligt at tænke på, at den nu står rundt omkring i boghandlerne og efterhånden også har sneget sig ind på boghylden hos mange af jer. Det at udgive en bog er lidt ligesom en eksamen – det er først bagefter, at man får karakteren og den kommer altså ikke lige med det samme. De sidste 14 dage har vi derfor haft ligeså mange sommerfugle i maven som op til udgivelsen, for hvordan ville I nu tage imod den? Heldigvis har vi indtil videre kun fået positiv feedback, hvilket vi naturligvis er helt vildt glade og lettede over (selvom vi til enhver tid også er taknemmelige for konstruktiv kritik), så vi vil bare sige jer tusind tak for al jeres støtte og respons. Det betyder alt for os! Her får I lige et par små glimt fra bogreceptionen, som vi afholdte på udgivelsesdagen i livsstilsbutikken Luupe, der er en af vores lokale boligpushere her i Kolding. Receptionen var så hyggelig, lige i vores ånd og mere end velbesøgt – uden tvivl en aften vi aldrig vil glemme! Og i den forbindelse vil gerne rette en særlig stor tak til de af jer læsere, der kiggede forbi – det var simpelthen så sødt af jer, og gjorde os helt vildt glade! Vi håber, at det lykkedes os at spotte jer alle i menneskemylderet <3

col2 Det var super vigtigt for os, at trække på de lokale muligheder, så i samarbejde med Pia, der er indehaver af Luupe, bookede vi den lokale kaffescooter “Kaffemølle” til at kigge forbi for at lange kaffe ud til de kaffetørstige – i sig selv, er den en stemningsskaber uden lige. Derudover bestilte vi lækre tapas-hapsere fra en af vores lokale yndlingscaféer Two Maidens, der i øvrigt blev spist rub og stub. Sidst men ikke mindst var Vitamin Well så søde at sponsorere et helt læs af deres nye Free-varianter (med ananas/grape, citron/hyldeblomst & æble), hvis emballage altid er en fryd for øjet og gik som varmt brød – de smager fantastiske, så dem kan vi kun anbefale. col3 col4 col5Ps. Folieballoner fra eBay kan altså godt være for billige, haha!

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOMESICK DIY: HYLDE MED LÆDERBÆLTER