THE PERFECT CORNER PLANT

THAT WINDOW WALL


Window wall3Window wall4 Window wall2 Window wall1

Source: Fantastic Frank / Photographer: Ulrika Nihlén /Styling: Åsa Copparstad

En af mine hedeste bolig-drømme pt. er en indendørs vinduesvæg. Det er ikke nogen ny drøm, men den er virkelig taget til på det sidste, hvilket er enormt upraktisk, når nu jeg bor til leje og derfor ikke rigtigt har muligheden for at lave den form for drastiske ændringer. Jeg blev dermed ikke mindre frustreret, da jeg så den vildt cool vinduesvæg, som er at finde i lejligheden her – det ser simpelthen så fedt ud og tilfører tilpas meget kant til et rum. Camilla Marie har også tidligere sukket over det med de indendørs vinduer, for det behøver ikke engang være en hel væg, et mindre vindue kan også gøre det. Se bare Christinas enormt flotte løsning her, der skaber sådan en fin og gennemført sammenhæng mellem hendes soveværelse og walk-in-closet. Jeg vil også! Der må næsten være andre lejere derude, der sidder med den samme kombination af drømme og frustrationer som mig? ;-)

Translate: One of my hottest interior-dreams right now is an indoor window wall like this one! Unfortunately I’m renting my apartment and are not allowed to make big changes like that, which is so frustrating. Actually it doesn’t even have to be a big window wall, a smaller indoor window would work just fine as well – just look at Christina’s solution of combining her bedroom and walk-in-closet with an industrial window right here. Amazing! 

Mette.

 

8 COMMENTS

 • Wauw, det er virkelig også gennemført lækkert lavet her!

  Amen, til lejernes boligfrustrationer. Så mange drømme – absolut minus muligheder for at udføre dem. Nyt køkken i ordentlig højde? Rustik murstensvæg? Indendørs vinduer? Oh well, det skal nok lykkes en dag ;)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Præcis. Det er altså ret frustrerende til tider.. Men til gengæld står man også selv med alle problemerne, hvis noget går i stykker, når man engang bliver ejer. Så den luksus må vi nyde, så længe vi kan ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Lækkert hjem!!
  Ved I hvor den fine sofa er fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Nej, det kan jeg desværre ikke svare på. Men fin er den godt nok!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhj jeg elsker de dér vinduesvægge! Den deler et rum op helt perfekt, for den tager ikke noget lys!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Præcis. Det er sådan en fin løsning – især også til små lejlighededer! I need one! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Ved i tilfældigvis hvor man kan få fat i disse vinduer/vinduesvægge?? Jeg leder efter dem, men synes ikke lige de er at finde nogen steder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   De fleste får væggene specialfremstillet, da det jo skal passe helt præcist til de mål man arbejder ud fra. Du kan f.eks. kontakte en lokal smed og/eller en glarmester, for at høre ad, om det er noget, de laver. De laver det bl.a. også på bestilling hos Klassiske Vinduer her: http://klassiske-vinduer.dk/jern-og-staldvinduer. Hvis du er interesseret i et vindue vil jeg anbefale dig at kigge efter det på loppemarkeder, genbrugsstationer eller på DBA, der er ofte en del til salg og det er en hel del billigere end at få det specialfremstillet – så gælder det bare lige om at finde et, der passer ind :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THE PERFECT CORNER PLANT