A STUNNING KITCHEN

BLACK WALL LAMP FROM ELLOS

Indlægget er sponsoreret af ellos.dk

elloslamp3

Jeg har været så heldig at få lov til at shoppe lidt på Ellos! Som altid har de simpelthen så mange mode- og boliggodter, at det kan være svært at vælge. I lang tid har jeg dog ville have en ny lampe ved vores sofa i stedet for den hvide rispapirslampe, vi før havde til at hænge i hjørnet. Jeg faldt pladask for den her smukke væglampe, som jeg synes tilfører vores hyggehjørne lidt ekstra karakter. Derudover så gør den også, at de to vægge ikke ser så bare ud længere, som jeg syntes, de gjorde før.

Lampen er mat lakeret og har tre led, man kan justere, som man har lyst til. Derudover kan lampen også bevæges fra side til side, hvilket jeg synes er ret praktisk, hvis vi en aften skulle få brug for lidt mere lys over selve sofabordet. Det eneste lille men er efter min mening den gennemsigtige ledning. Den er jeg ikke så stor fan af, for man kan jo godt se den, selvom den er gennemsigtig – så havde sort måske bare været mere passende. Men mon ikke jeg overlever.. Jeg er i hvert fald rigtig glad for den, uanset hvad :-)

I kan finde lampen lige her.

Translation: I’ve been lucky to do a little shopping on Ellos! As always that have so many fashion and interior goodies, that it can be hard to choose. For quite some time though, I’ve been wanting a new lamp to our sofa corner in sted of the one we had made of rice paper. I think this wall lamp is so beautiful and adds som character to our corner. Besides I don’t think the walls looks that stripped anymore as they did before.

The lamp is lacquered with a matt paint and has three links which means you can adjust it the way you want to. Besides it can move from side to side, which I think is a great detail in case we once in a while wants more lightning over our coffee table. The only little thing I’m not that satisfied with is the transparent cable, since it’s not that hard to spot, so maybe a black cable would had been better. But well, I think I might get used to it – in every case I’m happy my new lamp :-)

You can find the lamp right here.

Camilla Marie

Indlægget indeholder annoncelinks / This post contains add links

11 COMMENTS

 • Anna

  Hvor er det hvide sofabord fra? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvordan synes du kvaliteten er? Den har ikke fået den bedste anmeldelse på Ellos.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Jeg synes kvaliteten er rigtig god :-) Jeg kan i hvert fald ikke nikke genkendende til nogen af punkterne i den negative anmeldelse. Materialet virker solidt og jeg synes den var super nem at montere på væggen. Kan se at anmeldelsen er fra 2014, så man kunne måske godt forestille sig, at Ellos forbedret den i kvaliteten, hvis der har været issues med den, men det skal jeg ikke gøre mig klog på. Der er i hvert fald ikke nogle negative kvæk herfra, udover ledningen, som jeg nævnte i indlægget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tusind tak for dit svar. Ja de har måske taget kritikken til sig og forbedret kvaliteten. Jeg overvejer i hvert fald at købe to lamper hjem til køkkenet, for de er godt nok flotte :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie L.

  Hvor finder jeg palmepuden henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Kender du ikke en der er lidt fiks på fingrene og muligvis kunne skifte ledningen? Jeg er ret sikker på, at det sagtens kan lade sig gøre, da jeg tror min far har gjort det mange gange herhjemme :-) Bare et lille tip :-) (By the way er den pisse fed! Har drømt mig langt væk om sådan en, men med ingen penge går der nok desværre noget tid før jeg får fingrene i sådan en :-/ )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor er sofaen fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A STUNNING KITCHEN