A CUTE AND PERSONAL POSTER

SOFT TONES IN GÖTEBORG

 photo ook_zpsgyrafpjq.jpg photo mm_zpsuoobmps6.jpg photo kjj_zpsj2ki23at.jpg photo kkj_zpsguy032pf.jpg
 photo ooo_zpsehztt0ub.jpg photo hh_zps6lnyqoll.jpg photo hhg_zpsbz57fhva.jpg photo kk_zps1kp8lbso.jpg photo mmm_zpsdrpn2ixu.jpg photo okok_zpsduqhc4yv.jpg

Source: Bjurfors

Jeg er vild med indretningen af denne lille lejlighed. Umiddelbart ville en trappe i køkkenet og skråvægge være noget, jeg ville se som udfordringer i forhold til indretningen, men jeg synes virkelig det fungerer fint her – og tilfører noget hyggeligt. Mikset af de forskellige spisebordsstole er lige i øjet, og så troede jeg egentligt at jeg var mere eller mindre ovre rå murstensvægge, men når jeg ser væggen i soveværelset her, så får jeg altså stadig lyst til at kaste mig ud i sådan en. Den store kaktus ved klaveret minder lidt om den, Camilla Marie har stående i sin stue her – den er godt nok pæn, synes I ikke? Sådan en tror jeg også, at jeg vil ønske mig. Jeg er sikker på, at min kæreste er enig i, at vi mangler kaktusser herhjemme ;-)

Translation: I love the decor of this small apartment. The soft tones, the mixed chairs, the brick wall and all the beautiful plants. Especially the big cactus at piano – it’s almost similar to the one Camilla Marie has got in her living room here. It’s so cool, I want one too :-)

Mette.

5 COMMENTS

  • Sara

    Ved du hvor væglampen i køkkenet er fra? Jeg har ledt efter et billigere alternativ til La Lampe Gras i flere måneder nu, hvilket indtil videre har resulteret i, at jeg på tredje måned ikke har lys i mit køkken!

    Alternativt, vil I så ikke have et indlæg med flotte væglamper til køkkenet :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] Bjurfors, via homesick […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A CUTE AND PERSONAL POSTER