SOFT TONES IN GÖTEBORG

FIVE FRIDAY FAVES

 photo Dias1_zpswgxxnhwf.jpg
1 / 2 / 3 / 4 / 5

Det føles som en evighed siden, at jeg sådan for alvor har shoppet igennem. Jeg har til gengæld i sinde at gøre noget ved det her i weekenden, hvor jeg både skal på shoppingtur med en sød veninde, og så har jeg også en del i gemmerne rundt omkring på diverse webshops, der lige skal overvejes en gang til. Vi får jo løn på mandag, så det er vel okay at klikke lidt hjem, ik? ;-) Herover ser i nogle af mine fredagsfavoritter. Jeg har allerede krukken fra House Doctor, men de andre ting måtte også meget gerne flytte ind hos mig! :-)

Translation: It feels like forever since I’ve been shopping. However, it’s my intention to do something about it this weekend. I’ve a shopping date with a friend, and I’ve also saved several items online, which I just have to look at one more time. I’ve gathered some of my Friday favorites above! :-) 

Tatiana.

Indlægget indeholder annoncelinks // This post contains add links

1 COMMENT

  • Søren Sjælsmark

    Kinfolk er og bliver noget af det mest prætentiøse og ubegavede der findes på tryk. Det et direkte kvalmende og jeg kender ingen som reelt tager noget brugbart med dets sider.

    Men bevares; det ser meget intellektuelt og stilfuldt på et rustikt sofabord i endnu et generisk og hvidt Ilvahjem.

    Brug for Guds skyld jeres kræfter på andre trykte ting end Kinfolk.

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SOFT TONES IN GÖTEBORG