BLUE VIBES

BATHROOM TALK

Ifö Spira Art

Indlægget er sponsoreret af IFÖ

I dag skal det handle om et rum, som jeg virkelig ser frem til selv at få mulighed for at sætte mit præg på, når jeg på et tidspunkt (forhåbentlig inden alt for længe) bliver ejer frem for lejer. Som I nok har gættet, er det badeværelset jeg snakker om. Et rum man bruger flere gange hver eneste dag, og derfor også bare bliver så meget gladere for, hvis det fungerer for alle hjemmets beboere. Her spiller æstetikken selvfølgelig en rolle, men at det er funktionelt vægter virkelig også højt hos mig.  Jeg tør slet ikke tænkte på, hvor meget tid og knofedt jeg eksempelvis har brugt på at forsøge at rengøre vores (rædselsfulde) vask, der med sin kombination af glas og metal, aldrig opnår det der lækre, sterile look, som jeg klart foretrækker på et badeværelse. Der er altid ridser i glaspladen og kalkrester i samlingerne, som jeg bare ikke kan få bugt med. Og især når det kommer til badeværelset, betyder det altså bare meget, at elementerne er nemme at rengøre – kan I følge mig?

Derfor skulle I bestemt heller ikke høre nogen klagen fra mig, hvis den nye Spira Art badeværelsesserie, som er designet af Knud Holscher for IFÖ, kom til at indgå i mit fremtidige badeværelse. Her er der nemlig netop lagt vægt på, at elementerne har så glatte overflader som muligt, hvilket på en og samme tid er både en fryd for øjet og en meget praktisk løsning. Men hvad der er endnu bedre er, at alle produkter i serien er dækket med IFÖ’s egen “Clean-glasur”, som sikrer at alle porcelænets mikroskopiske porer bliver forseglede. Det lyder måske lidt nørdet, men det giver et helt glat, elegant look og gør samtidig overfladen hård, hvilket letter rengøringen af badeværelset betydeligt. Så er overfladen nemlig lige til at skrubbe og tørre af, uden nogen dumme samlinger eller krummelurer, hvor skidt, snavs og kalk kan sætte sig fast.

Men det smarteste er, efter min mening, de nye toiletter i serien, der er designet uden den traditionelle skyllekant, som ofte er slem til at medføre aflejring af snavs og kalk. Yikes, det er simpelthen så ulækkert, hvad der kan gemme sig under sådan en kant! Den udeladte skyllekant gør altså ikke kun toiletterne flottere, det gør dem også lettere at rengøre og dermed mere hygiejniske end traditionelle toiletter. På det punkt er det ret fedt at være blogger, for jeg bliver helt automatisk introduceret for den slags smarte detaljer, som jeg måske ikke ellers ville have været opmærksom på – og så er jeg bare top forberedt, når jeg engang skal vælge elementerne til mit eget badeværelse. Min kæreste bliver så træt af mig og al min ekspertise på området, når jeg rigtigt skal prædike om skyllekanter og hygiejniske overflader overfor ham, haha. Jeg glæder mig allerede! ;-)

Samlet set består serien IFÖ Spira Art af to håndvaske og to toiletter, henholdsvis et vægmonteret og et gulvstående. Hvis I vil læse mere om serien, kan I finde den her. Er rengøringsvenligheden også noget I vægter højt, når/hvis I skal investere i nye elementer til jeres badeværelse?

Mette.

 

8 COMMENTS

 • Camilla

  Tak!! Vi er netop ved at gøre klar til renovering SF badeværelse, og vi skal da helt sikkert ha det nye toilet uden skyllekant!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det kan jeg virkelig godt forstå! Rart at høre, at det ikke kun er mig, der er begejstret for manglende skyllekant ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  i høj grad. det er noget af det vigtigste, efte rmin mening. vi skal lave nyt badeværelse her i 2016, så dit indlæg kom tiltrængt og var meget inspirerende for mig. tak. Kh Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Jeg er helt enig, det er altså bare vigtigt. Hvor dejligt at høre, at du kunne brugt indlægget! Held og lykke med projekt nyt badeværelse, er sikker på, at det nok skal blive lækkert og rengøringsvenligt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • What a fantastic idea to have such wood in the bathroom! I like this design a lot!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Yeah, it’s pretty cool, right? Kind of reminds me of an old wooden cabin :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ej hvor er det fedt. !

  Jeg hader virkelig at gøre rent i vores lejlighed, netop fordi badeværelset er lille, men også fordi toilettet og især armaturet er SÅ svært at gøre rent for kalk.

  Det bliver dejligt den dag, man har sit eget, så kan man indrette, som man vil ;)

  Tak for tippet, det skriver jeg ned i mit dokument med ting til vores kommende hus ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Jeg ved præcis, hvad du mener. Åh, hvor er det bare irriterende at bruge tid på – især når det aldrig bliver rigtigt rent. Dejligt at du kunne bruge tippet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BLUE VIBES