TIP: SPAR 20% TIL BADETS DAG

A CUTE AND PERSONAL POSTER

 photo Skaeligrmbillede 2016-02-24 kl. 15.17.35_zps7uf7xumm.png

thebirthposter.com

Forleden dukkede det her koncept op i siden af min facebook – den målgruppe hører jeg åbentbart officielt til nu – og nej, jeg er ikke gravid. Bum. Men ikke desto mindre blev jeg lidt nysgerrig på konceptet og faktisk så begejstret, at jeg altså lige må dele det med jer.

Konceptet hedder The Birth Poster og går ud på, at du indtaster babys data (mål, vægt, navn, fødselsdag, klokkeslet) og herefter kan du så selv designe et 1:1 baby kunstprint. Der er fire forskellige styles at vælge imellem og så kan du f.eks. også selv vælge baggrundsfarve og beslutte, hvilken vej babyen skal vende. Jeg synes i hvert fald, at det er en virkelig fin måde at få personlig kunst til væggen og ikke mindst en ret genial dåbsgave.

Hvad synes I om konceptet? :-)

Translation: I really love this poster concept! It’s called “The Birth Poster” and the point is, that you can get a 1:1 baby art print with all your babys personal data such as name, weight, length and so on. You can chose between four differens designs and choose the background color by your self. I think it’s such a good way to add some personal art to the wall and a very brilliant present too :-)

What are your thoughts on the concept?

Camilla Marie

5 COMMENTS

 • Fant disse under graviditeten og har sååå lyst på en sånn:) Tenker å kjøpe det når lillegutt fyller 1 år i april!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis/når jeg får børn, er det heeelt klart noget jeg ville investere i (ja, jeg er skruk). Det er sguda rimelig cool!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annica

  Ej, hvor er de vanvittigt fine! Og jeg er så heldig at få mig endnu en lille niece i løbet af et par uger. Det her ville være så fint til dåbsgave <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Ved du hvilken størrelse plakaterne er? Synes ikke jeg kan tyde det på hjemmesiden? Bare så man ved hvilken størrelse ramme man skal bruge? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: SPAR 20% TIL BADETS DAG